Autor
Dyskusja: Winston X - realizacja
Tacos
niezarejestrowany
Witam, Posiadam już ten projekt w odbiciu lustrzanym. Czy ktoś już może buduje ten dom? Proszę o kontakt. Pozdrawiam.
pstrykkk
niezarejestrowany@Tacos: witam! również zamierzamy budować ten dom... może jakieś refleksje po budowie?
na co zwrócić uwagę? jakie koszty realne?
pozdr!
Tacos
niezarejestrowanyPowiększyłem łazienkę, kosztem kotłowni. Wstawiłem natrysk.
zoja2015
niezarejestrowany@Tacos: Witam. Mamy ten projekt i zamierzamy zacząć budowę kwiecień/maj. A na jakim etapie jesteście Wy? Też chętnie podejrzałabym na żywo ten domek. Mój mail: z.kwiatek@interia.eu
Tacos
niezarejestrowanyJuż skończyłem. Na privie podam wszystkie zmiany i moje sugestie. Pozdrawiam.
KJ
niezarejestrowanyWitam. Bardzo spodobał nam się ten projekt ale przed jego wyborem chcielibyśmy poznać orientacyjny koszt stanu surowego zamkniętego oraz materiały jakie zostały użyte podczas tego etapu ( (materiał ścian, pokrycie dachy itp.)
kj159
niezarejestrowanywitam, mam zamiar kupić projekt tego domu Czy mógłby Pan napisać jakie koszty stanu surowego zamkniętego oraz instalacji z uwzględnieniem wykorzystanych materiałów? prosiłabym również o zdjęcia jeżeli to możliwe. mój mail kj159@wp.pl
(mój email: kj159@wp.pl)
juniorhigh1
niezarejestrowanyWitam Tacos. Mogę prosić jakiś kontakt . Zakupiłem ten projekt i chciałbym coś podpytać. Mój e -mail to juniorhigh1@o2.pl
(mój email: juniorhigh1@o2.pl)
Iwona
niezarejestrowanyWitam.Zamierzam wybudować ten dom czy mogłabym się dowiedzieć o koszty stanu surowego zamkniętego oraz instalacji z uwzględnieniem wykorzystanych materiałów? Na co zwrócić uwagę? Jakie zmiany można wprowadzić? Dziękuje za odpowiedz.
(mój email: Iwa776@wp.pl)
Grzegorz Szymański
niezarejestrowanyWitam,
jestem zainteresowany budową tego domy. Prosił bym bardzo o info jakie koszty poniósł Pan w związku z budową, a konkretnie stan surowy zamknięty instalacje i ogólnie ile to kosztuje w rzeczywistoci. Jesli posiada Pan fotki z budowy będę wdzięczny za przesłanie.
dziękuję z góry i pozdrawiam
Grzegorz Szymański
zoja2015
niezarejestrowanyWitam
dla zainteresowanych my postawiliśmy ten dom w stanie surowym. Koszt 130tys (jeszcze bez okien i drzwi, powiększyliśmy garaż i oddalismy część do kotłowni z której zrobiliśmy pokój, automatycznie powiększyło się WC ale w planach chcemy zrobić tam prysznic i powiesić kocioł gazowy) Jak komuś bardzo będzie zależało to mogę podesłać zdjęcia. Okno w kuchni zrobiliśmy rogowe i zrezygnowaliśmy z okna w sypialni. Drzwi są wystarczająco duże). Dla uspokojenia wątpiących dom jest przepiękny. Może nie najtańszy ale im częściej na niego patrzę tym bardziej mi sie podoba :D
Grzegorz Szymański
niezarejestrowanyWitam,
jestem zainteresowany budową tego domu. Proszę o sugestie i jeśli to nie problem to i o zdjęcia z budowy jak i po zakończeniu.
Dziękuję z góry.
pozdrawiam
Grzegorz - gszymanski1@wp.pl
(mój email: gszymanski1@wp.pl)
Ines
niezarejestrowanyWitam!
Mam pytanie: Czy te drzwi szklane przy kuchni są przydatne ? Teraz się zastanawiam z powodu 3 podwójnych drzwi balkonowych ! Jeszcze mam czas na zastanowienie się , ale tak w praktyce jak to wygląda ?
pozdrawiam
ferdek
niezarejestrowanyja te drzwi wyrzuciłem, a te duże przesunąłem na środek .
zwiekszylem kąt dachu , wstawiłem okna w szczyt
trochę ścianek w srodku przestawiłem
Piotr
niezarejestrowanyWitam Pana serdecznie, ja kupilem ten projekt, i stwierdzilem, ze kotlonia jest troche mala, chcialbym tez wstawic w lazience natrysk, czy moglby wyslac mi zdjecia zybym mogl zobaczyc jak to wyglada?pozdrawiam
ferdek
niezarejestrowanyproszę podać e-mail to podeślę zdjęcia
Daniel Borkowski
niezarejestrowanyBardzo bym prosił o zdjęcia ponieważ zastanawiam się nad budową właśnie tego domu.
Z góry dziękuję
daniel.borkowski5@gmail.com
greg
niezarejestrowanyWitam posiadaczy pięknego domu Winston x, bardzo proszę o przesłanie zdjęć z realizacji.
Aneta
niezarejestrowanyRównież bym poprosiła aneta_skonieczna.93@o2.pl
rw
niezarejestrowanyWitam mam kilka pytan prosze o przesłanie kontaktu klm32@o2.pl
(mój email: klm32@o2.pl)
Dotidoti
niezarejestrowanyWitam.
My również przymierzamy sie do tego projektu. Jeśli to nie problem to proszę o sugestie, interesują mnie te przesunięcia ścianek, no i realny koszt. Dziękuje i życzę powodzenia. DM