Autor
Dyskusja: Wybudowany Dom PLISZKA VI
Monika
niezarejestrowanyDzień dobry, projekt na papierze to jedno, a zobaczyć na żywo to drugie ???? czy orientują się Państwo czy, a jeśli tak to gdzie stoi wybudowany dom Pliszka VI? Bardzo zależy mi na tym aby zobaczyć go na żywo. Może mogą Państwo podać np. email/telefon do osoby która taki dom wybudowała? Z góry dziękuję za pomoc.
Studio Atrium
Dzień dobry, niestety przepisy RODO powodują, że nawet gdybyśmy chcieli, to nie mamy takiej możliwości. Pozostają wizualizacje na naszej stronie internetowej, kontakt na forum i media społecznościowe. Pozdrawiamy.
Monika
niezarejestrowanyRozumiem, że ogranicza Państwa RODO. Czy byłaby jednak możliwość aby skontaktowali się Państwo z osobą, która kupiła od Państwa ten projekt i spytali czo mogą Państwo udostępnić mi np. numer telefonu. Rozumiem, że to wykracza poza Państwa obowiązki, ale jest to dla mnie ogromnie ważne aby przed zakupem projektu zobaczyć dom na żywo. Byłabym ogromnie wdzięczna za pomoc.
Studio Atrium
Pani Moniko, klienci udostępniają nam swoje dane wyłącznie do celów realizacji i obsługi swojego zamówienia, nie powinniśmy, trzymając się litery prawa robić takich rzeczy. Swego czasu już na etapie zamawiania projektu informowaliśmy i urządzaliśmy różne konkursy dla inwestorów, którzy zgodzą się udostępnić swoje dane w takich celach i odzew był znikomy. Dla nas też byłoby najwygodniej, gdybyśmy dysponowali taką możliwością, ale to niestety tak nie działa. Jeśli Pani zechce, to przy zamówieniu proszę dopisać, że udostępni Pani swój dom do oglądania chętnym - wtedy będziemy mogli, zgodnie z prawem, po zakończeniu inwestycji przekazywać namiary na Panią.
Wlodzimierz
niezarejestrowanyNekla w wielkopolsce ,niedawno wlasnie skonczylem dom zostalo z zeqnatrz dzialke zagospodarowac..696056480