Autor
Dyskusja: Czy ktoś buduje w okolicach Warszawy?
Michał
niezarejestrowany
Witam Czy wybudował ktoś jupitera w okolicach Warszawy? Budowa miała by ruszyć na wiosnę lecz wcześniej chciałem zobaczyć jak wygląda w rzeczywistość. Pozdrawiam
Ania
niezarejestrowany@Michał: Witam,
Również zamierzam budowac Jupitera II. Bardzo proszę o kontakt. Może razem wymienimy się wiedzą i będzie nam łatwiej
Greg
niezarejestrowany@Ania: Ja buduje ale w wersji Jupiter XI. W okolicach Łodzi Jestem na etapie SSZ+instalacje+tynki. Mam kilka uwag, do projektu które wyszły w trakcie jego realizacji.
Gośka
niezarejestrowanyWitam,
Budujemy Jupitera II z paroma małymi adaptacjami w Poznaniu. Jesteśmy na etapie tynków wewnętrznych i instalacji.
@Greg czy mógłbyś się podzielić swoimi uwagami na forum? – fajnie by było powymieniać się doświadczeniami ? Może jakieś zdjęcia…
Pozdrowienia dla wszystkich Jupiterowiczów :)
KarolinaWojtek
niezarejestrowany@Greg: do Greg: jezeli moglbys podzielic sie swoimi uwagami na forum lub na prywatnego maila bylibysmy wdzieczni. Budujemy Jupitera na dolnym slasku i za miesiac bedziemy przykrywac dachem. Tez wprowadzalismy kilka zmian. Jezeli ktos jest ciekaw uwag badz chcialby podzielic sie spostrzezeniami zapraszam do kontaktu mailowego karolina.majoch@interia.pl
Robson
niezarejestrowany@Michał: Witam,
Ja wybudowałem Jupitera w okolicy Warszawy z kilkoma przeróbkami wydaje mi się że bardzo funkcjonalnie to powychodziło i próbuję go powoli wykańczać
Pozdrawiam
Ania
niezarejestrowanyWitam,
Zapraszam do kontaktu - buduje Jupitera 100 km od Poznania
Marysia
niezarejestrowanyWitam,
Czy mogłabyś podzielić się swoimi uwagami na temat tego projektu? Mógłbym prosić o jakieś zdjecia z budowy? Czy te koszty budowy Jupitera II podawane przez studio projektowe daleko odbiegają od rzeczywistości? Proszę o kontakt e-mail.
(mój email: marysia.kadylak@o2.pl)
Robi8
niezarejestrowanyWitam. Właśnie kupiłem działkę i przymierzam się do budowy Jupitera. Jest możliwość jakiegoś kontaktu lub zobaczenia domu na żywo? Byłbym bardzo wdzięczny.
(mój email: robi8@wp.pl)
Robert
niezarejestrowanyWitam. Cozy jest mozliwosc obejrzenia waszego domku z zewnatrz? Bylbym bardzo wdzięczny
(mój email: robi08@wp.pl)
Irek
niezarejestrowanyJestem zainteresowany tym projektem , ale czy można wiedzieć jaki koszt wyszedł Państwu stanu surowego zamkniętego?
majka78
niezarejestrowanyWitam!
Jesteśmy zainteresowani budową domu jupiter. Jednak przed zakupem projektu bardzo chcielibyśmy go zobaczyć na żywo. Zamierzamy tez wprowadzić kilka zmian. Czy zgodzilibyście się na Państwo na pokazanie nam tego domku w realu :-) bylibyśmy bardzo wdzięczni. Jesteśmy również z dolnego śląska :-)
Pozdrawiam. Magda
Marcin
niezarejestrowanyWitam,
Bez przyłączy, instalacji wewnętrznych oraz okien ok 140000
Mig
niezarejestrowanyWitam,
My przymierzamy sie do budowy jupka koło Gorzowa, czy moglibyście podesłać kilka fotek z realizacji? Jeżeli tak to proszę o info to podam maila. Pozdrawiam
Mig
niezarejestrowanyA gdzie budujecie Domek? My jestesmy z Gorzowa i latem chcemy rozpocząć budowę.
magda
niezarejestrowanyWitam, jesteśmy z Gorzowa i budujemy Jupiter XII. Etap - dach
magda
niezarejestrowanyProszę o kontakt@. Budujemy dom w Gorzowie - Jupiter 12. etap - dach
MN
niezarejestrowanyWitam,
My mieszkamy już prawie od roku w Poznaniu. Mogę przesłać kilka zdjęć.
Pozdrawiam,
Agnieszka
niezarejestrowanyCzy jest możliwość zobaczenia Jupitera w okolicach Warszawy? Niekoniecznie w środku, chciałabym chociaż obejrzeć go z zewnątrz. Będę wdzięczna za kontakt.
Kuba
niezarejestrowanyJesteśmy zainteresowani budową Jupitera. Czy ktoś z okolic Poznania byłby chętny pokazać efekty końcowy / jakiś etap budowy?