Autor
Dyskusja: Budujemy... bez poddasza
agnieszka
niezarejestrowany
projekt super własnie jesteśmy na etapie stanu surowego i poddasze jest rewelacyjne nieco zmodyfikowaliśmy więźbę wstawiliśmy tam okna dachowe aż szkoda tego projektu bez zagospodarowanego poddasza
Karolina
niezarejestrowanyWitam,
czy mogłaby pani podesłać na emaila przykładowe zdjęcia swojego budynku? Oraz podanie mniej więcej kosztów budowy?
Pozdrawiam
Krzysiek G.
niezarejestrowanyWitam! Mogę prosić o zdjęcia i koszty na maila. Dzięki i pozdrawiam
Krzysiek G
niezarejestrowanyMój mail
(mój email: foreveryoung88@wp.pl)
marek
niezarejestrowanyTeż byłbym zainteresowany informacją na maila o orientacyjnych kosztach budowy. Ogólnie jak się mieszka w Remiku V ? Czy jest Pani zadowolona Pani Agnieszko ?
(mój email: marycjusz@tlen.pl)
Agnieszka
niezarejestrowanyWitam czy mogłaby mi pani wysłać zdjęcie zaaranżowanego poddasza , jestem zainteresowana tym projektem jednak poddasza nie potrafię sobie wyobrazić .
Agnieszka
niezarejestrowanyWitam jestem zainteresowana tym projektem jednak mam pytanie czy byłaby możliwość dodania garażu juz bez dachu jakieś 7 m , oraz w miarę możliwości powiększenia łazienki a zmniejszenia kotłowni lub przedsionka ?
Studio Atrium
Pani Agnieszko.
Istnieje możliwość wprowadzenia opisanych przez Panią zmian. Więcej szczegółów wysłaliśmy na maila.
Milaa
niezarejestrowanyWitam. Jesteśmy zainteresowani tym domkiem. Czy moglibyśmy prosić kilka zdjęć ze środka? Jesteśmy ciekawi jak mieszka się w takim domku? bo tu na stronie wygląda super. A czy koszty podane na stronie są trafione czy jednak nie ma co się nimi sugerować? Dziękuję :)
(mój email: milsta@onet.pl)