Autor
Dyskusja: Zdjęcia z budowy Merlina II
OLCIA
niezarejestrowany
Czy tkoś buduje ten domek? Chciałabym go zobaczyć na zdjęciach na żywo.
magrall
niezarejestrowanywitam
kupiłem ten projekt był przstosowany do mojej wizji chodzi o strop lany , normale schody na strych , duży taras i wyjscie zgarażu do wiatrołapu a nie przez kotłownie jak jest w większości projektów budowe chcę zacząć w czerwcu 2015
(mój email: magral@wp.pl)
Wojciech
niezarejestrowanyWitam,
ja także kupiłem ten projekt,budowę zaczynam za tydzień.
Estera
niezarejestrowanyWitam, mogłabym poprosić o zdjęcia z etapu budowy? Zastanawiamy sie nad tym projektem, fajnie byloby zobaczyć "na Żywo" jak wygląda ten domek.
Grażyna
niezarejestrowanyWitam
ja zaczęłam budowę w poniedziałek :) czy jest szansa otrzymać zdjęcia z realizacji tego projektu. Z góry dziękuję i pozdrawiam Grażyna - Gdańsk
Joanna Woźniak
niezarejestrowanyWitam, czy ktoś może Mi pokazać zdjęcia z budowy domu Merlin II. Jestem zainteresowana kupnem tego projektu.
magrall
niezarejestrowanymoge przesła?? zdjęcia z budowy domu merlin 2
Sylwia
niezarejestrowanyBardzo bym prosiła o przesłanie zdjęć z budowy (jesteśmy zainteresowani kupnem tego projektu) na adres mailowy: szylwia7@wp.pl . Będę bardzo wdzięczna! :)
Marcin
niezarejestrowanyWitam Grażyna! Również zamierzamy budować ten dom. Proszę o kontakt na mail'a chętnie porozmawiam o projekcie.
(mój email: markis4u@gmail.om)
Angelina
niezarejestrowanyWitam. Jestem zainteresowana kupnem projektu Merlin 2. Jesli jest szansa bardzo bym prosiła o jakieś fotki z budowy i gotowego domu. Z góry dziekuje i pozdrawiam
angelina16@wp.pl
Noname
niezarejestrowanyWitam, mógłbym prosić o zdjęcia z realizacji budowy, z góry bardzo dziękuje.
(mój email: Zuraniak1@wp.pl)
Dora
niezarejestrowanyDzień dobry. Jestem zainteresowana zdjęciami z budowy Merlin II. Z góry dziękuję :)
(mój email: dorota.blaszczyk71@gmail.com)
doja
niezarejestrowanyWitam, bardzo podoba nam sie ten projekt. Bedziemy wdzieczni za przeslanie fotek. Jestesmy bardzo ciekawi jak wyglada w rzeczywistosci. Z gory bardzo dziekuje!
(mój email: dorjaniszewska@gmail.com)
k7604
niezarejestrowanyWitam, planujemy kupić projekt domu Merlin 2, czy mógłby ktoś przesłać zdjęcia z budowy na maila k7604@wp.pl
Ewa
niezarejestrowanyCzy jest ktos chętny do podzielenia się zdjeciami domu oraz umożliwienia obejrzenia go na żywo?? Jeśli tak proszę o wiadomość na ewu.ewu@wp.pl
(mój email: ewu.ewu@wp.pl)