Autor
Dyskusja: Zdjęcia z budowy Porto II
rzeżba
niezarejestrowany
Witam, jesteśmy zainteresowani projektem domu Porto , czy ma może ktoś zdjęcia realne wnętrza lub z budowy i zechciałby się nimi podzielić?
Ewa s.
niezarejestrowanyMam zbudowany i wykończony wewnątrz dom Porto bez garażu - sprawdza się fantasycznie. Brak jeszcze ostatecznych wykończeń na zewnątrz.
Dominika
niezarejestrowanywitam, my budujemy w tym roku porto, czy moglibyśmy prosić zdjecia waszej budowy?czy robiliście jakies zmiany w projekcie? prosze o info na maila: dominika_mika88@tlen.pl
Adam
niezarejestrowanyWitam, również z żoną budujemy Porto bez garażu, na razie mamy parter :) Pani Ewo można prosić o cenne uwagi, a może nawet zdjęcia? Będziemy bardzo wdzięczni. Proszę o kontakt daytonll@wp.pl
ewa s.
niezarejestrowanyZe względu na szerokość działki musieliśmy zrezygnować z okien z boku domu - mam zdjęcia z budowy i stanu obecnego - kontakt: Ewa.stys@interia.pl zapraszam
Dominika
niezarejestrowanyPani Ewo, prosimy o zdjecia Pani domku wewnatrz i zewnatrz...zdjecia parteru
sa dla nas najistotniejsze...nie mamy jeszcze scianek dzialowych i
ułątwilo by nam ewentualnie przy wprowadzaniu jakis zmian...moze miala by
pani jakies zlote rady,, co by zmienic by mieszkalo sie jeszcze lepiej?
mój mail: dominika_mika88@tlen.pl Pozdrawiam!
Dominika
niezarejestrowanyPani Ewo, prosimy o zdjecia Pani domku wewnatrz i zewnatrz...zdjecia parteru
sa dla nas najistotniejsze...nie mamy jeszcze scianek dzialowych i
ułątwilo by nam ewentualnie przy wprowadzaniu jakis zmian...moze miala by
pani jakies zlote rady,, co by zmienic by mieszkalo sie jeszcze lepiej?
mój mail: dominika_mika88@tlen.pl Pozdrawiam!
(mój email: dominika_mika88@tlen.pl)
ewa.s
niezarejestrowanyMy nie zmienialiśmy nic oprócz rezygnacji z bocznego okna w salonie - nasza działka ma 16,7 m. szerokości - zresztą bez szkody dla projektu. Przesunięte jest także okno w kuchni, ale to przez bląd budowlańców -przesłałam Pani zdjęcia. Wyszło to na dobre, chociaż okna na górze i na dolne nie są w jednej linii. Służę radą - budowę zaczęliśmy w końcu sierpnia 2013 a Święta Bożego narodzenia spędziliśmy w domu. W wykuszu usiedliśmy do stołu w 14 osób.
Patrycja
niezarejestrowanyWitam wszystkich :) Chciałam prosić o podzielenie się zdjęciami domu, ponieważ jesteśmy na etapie gdzie zaczynamy wykończenia i szukamy pomysłów i inspiracji :) patula184@interia.pl
justyna
niezarejestrowanyWitam.Ja W tym.roku zaczelam budowe porto 2 z garazem z tym ze z garazu powstanie olbrzymia kuchnia, czy moglabym prosic o zdjecia z Panstwa budowy...? Dziekuje z gory yupiajej2001@wp.pl
justyna
niezarejestrowanyWitam Pani Ewo czy moglabym liczyc na jakies zdjecia z Pani budowy ? I jak wyszedl projekt w realu ?ja od marca zaczelam budowe i troszeczke pozmienialam projekt...z gory dziekiuje i pozdrawiam .Justyna
Marta
niezarejestrowanyWitam, czy jest tu ktoś kto budował ten dom ? Czy można by było prosić o zdjęcia gotowego domu? mar.sko88@gmail.com