Autor
Dyskusja: Budowa Merlina - etap ścian
szczepanides
niezarejestrowany
ja buduje merlina na razie jestem na etapie scian
Ola
niezarejestrowany@szczepanides:
Cudownie!!! proszę o fotorelację zdjęciową, z góry dziękuję :) mój mail: cupriak.ola@gmail.com
slawekj8
niezarejestrowanyWitam,
zaczynam budowę merlina w lipcu. Chętnie obejrzałbym parę zdjęć z budowy kogoś kto już buduje. Niestety będę musiał zrobić dach o nachyleniu 35st bo to minimum z planu zagospodarowania terenu i trochę boję się, że dach przytłoczy całą resztę. Proszę o kontakt na slawekj8@gazeta.pl
(mój email: slawekj8@gazeta.pl)
mirekkrakow
niezarejestrowanyWitam można prosić o fotorelację zdjęciową, z góry dziękuję. Dokonywaliście jakiś zmian w projekcie, ewentualnie macie jakieś sugestie na etapie ścian co można było by lepiej dograć. Pozdrawiam
majerczuk@gmail.com
(mój email: majerczuk@gmail.com)
Tom
niezarejestrowanyczy mogę również prosić o zdjęcia merlina , mój adres tsm83@interia.pl proszę o odpowiedz
Magda
niezarejestrowanyWitam myslimy o zakupieniu tego projektu czy mozna prosic o jakies fotki. Dziekuje
Marcin konin
niezarejestrowanyWitam, czy istnieje możliwość obejrzenia tego domu na żywo?
Emilia
niezarejestrowanyWitam,
Jesteśmy na etapie budowy Merlina - będziemy wdzięczni za kilka zdjęć z budowy.
Joanna
niezarejestrowanyWitam. Kupiłam projekt tego domu. Jestem na etapie załatwiania dokumentów. Na wiosnę ruszamy. Proszę o zdjęcia Pana domu aktualne i wcześniejsze może jeśli jest możliwość. Z góry dzięki. Pozdrawiam. E mail tomasz1602@interia.pl