Autor
Dyskusja: Mieszkam w Bursztynie!
darita
niezarejestrowany
Mieszkam w Bursztynie już 8 miesięcy i jestem ogromnie zadowolona...
(mój email: darioszek@vp.pl)
barmly
niezarejestrowanyProszę o wykaz materiałów budowlanych z jakich był budowany dom, skoro jest ciepły. Jaki typ ogrzewania Państwo zastosowali?
darita
niezarejestrowanyDom zbudowany jest z porothermu, styropian 20 cm, ogrzewanie gazowe. Ta zima nie była ostra więc rachunek największy za styczeń wyniósł 560 zł. Poddasze pokryte wełną ok. 40 cm. Zainwestowałam w dobre drzwi i okna. Na tym naprawdę nie warto oszczędzać.
bernisia
niezarejestrowanyWotam mam pytanie czy ten dom nadaje się dla 4 osobowej rodziny czy nie jest zbyt ciasno? ,i jaki koszt jest wybudowanie takiego domu pod klucz ?
Studio Atrium
Naszym zdaniem Bursztyn jest odpowiedni dla czteroosobowej rodziny ale ostateczna decyzja w tym temacie należy do Pani. Na podanego maila wysłaliśmy rysunki z projektu technicznego aby mogła Pani zapoznać się dokładnie z wymiarami poszczególnych pomieszczeń. Szacunkowy koszt budowy pod klucz wynosi 257 274 zł netto.
MR
niezarejestrowanydo darita:
Cieszę się, że jest Pani tak zadowolona z Bursztynka. Właśnie taki dla mnie powoli powstaje. Styropian 20 cm to super izolacja. Jakiej grubości pustaki protherm Pani zastosowała?
Marlena S
niezarejestrowanyWitam, wraz z mężem zastanawiamy się nad kupnem projektu Bursztyn, czy moglibyśmy prywatnie porozmawiać o funkcjonalności i kosztach budowy? Jesli tak, to proszę o kontakt: merlin16@o2.pl Pozdrawiam serdecznie, Marlena S
(mój email: merlin16@o2.pl)
Ania
niezarejestrowanyWitam, bardzo podoba nam się ten projekt, czy mozna zdjecia z budowy i wnetrza domu? orientacyjne koszty budowy.? Mój email ann.wen93@gmail.com
Anicia83
niezarejestrowanyWitam. Mam prośbę czy mogłabym prosić kilka zdjęć z zewnątrz i w środku. W kwietniu rusza budowa mojego Bursztynka, jestem z kujawsko-pomorskiego. Pozdrawiam Anita Betke
gosha_o@o2.pl
niezarejestrowanyDzień dobry, czy mogłabym prosić o podanie całkowitego kosztu budowy wraz z urządzeniem? Dysponuję określonym budżetem, a dom bardzo mi się podoba :) mój e-mail: gosha_o@o2.pl