Autor
Dyskusja: Dodakowe pomieszczenie gospodarcze
Bernadeta 1970
niezarejestrowany
Projekt bardzo ciekawy i funkcjonalny ,jestem nim bardzo zainteresowana .Mam pytanie czy można pomieszczenie gospodarcze wydzielić z części garażu /pewnie o tyle należałoby zwiększyć garaż , kotłowni a chciałabym aby była przedsionkiem , a przedsionek spiżarnią , jeszcze jedno taras chciałabym zabudować jako ogród zimowy a za nim dopiero aby był taras . Proszę o odpowiedz oraz rzut jak byłoby to po przeprojektowaniu oraz potrzebuję dokładne wymiary pomieszczeń pozdrawiam
Studio Atrium
Cieszymy się że projekt się Pani podoba. Istnieje możliwość wprowadzenia opisanych przez Panią zmian. Garaż trzeba wówczas wysunąć prze bryłę budynku o tyle metrów ile zabrano na kotłownię. Po wprowadzeniu zmian bryła budynku będzie wyglądała podobnie jak Pelikan IX. Rzut z dokładnymi wymiarami pomieszczeń został wysłany na podanego e-maila.
Bernadeta1970
niezarejestrowanySuper projekt ja już podjęłam decyzję. Zmiany proponowane projektanci wstępnie zrobili -projekt zamówiłam .Bardzo miła i profesjonalna kadra pozdrawiam panią Anitę polecam współpracę z biurem Atrium .Czekam na projekt i nie mogę wytrzymać kiedy zacznę budowę Bernadeta