Autor
Dyskusja: Zmiany w dachu
Kamila
niezarejestrowany
Dzień dobry. Mam pytanie, czy do tego projektu można dodać dach, taki jak jest w projekcie Sardynia Plus. Pytam ponieważ projekt Sardynia Plus ma zbyt małe pokoje.
Studio Atrium
Witam,
Istnieje taka możliwość, propozycję cenową wysłaliśmy na adres mailowy.
Joanna
niezarejestrowanyWitam. Czy i ja mogłabym prosić o koszt stanu surowego z dachem? Czy jest szansa na minimalne powiększenie kotłowni, bo tu trudno sensownie ustawić piec z podajnikiem, który ma zazwyczaj ok.0,7- 0,8 m x 1,2 m ? Dziękuję.
Studio Atrium
Witam. Wycena została wysłana na podanego e-maila. Jeśli chodzi o piec z podajnikiem to konieczne jest powiększenie kotłowni. Można to zrobić kosztem części garażu i wówczas garaż wysunąć do przodu o tyle metrów ile zabrano na kotłownię.
Artur
niezarejestrowanyDzień dobry. Czy jest możliwość dodania dachu o kącie nachylenia w granicach 30-45 stopni (najlepiej 30 aby projekt nie zatracił swojego charakteru)? Takie mam warunki zagospodarowania. O ile wzrósłby koszt projektu i całego domu? i druga sprawa: minimalna długość działki chyba się tu nie zgadza. Można prosić o prawidłową wartość? Dziękuję.
Studio Atrium
Witamy. Istnieje możliwość przygotowania tego projektu z kątem nachylenia dachu 30 stopni. Większego kąta nie polecamy bo bryła straci proporcje. Wycena dotycząca projektu ze zmianami została wysłana na podanego e-maila. Ma pan rację co do minimalnej długości działki, już poprawiamy na stronie.
Przemysław
niezarejestrowanyWitam 2 października wysłaliście do pani Joanny wycenę tego projektu tylko ze z dachem i powiększona kotłownia proszę również o przesłanie mi. Z góry dziękuje.
Studio Atrium
Wycena została wysłana na podanego maila.
Bod
niezarejestrowanyWitam,prosze o przeslanie wyceny tego projektu z dachem o kacie nachylenia 27-30 stopni
Studio Atrium
Wycenę wysłaliśmy na adres mailowy.
Kamil
niezarejestrowanyDzień dobry. Mam pytanie, czy do tego projektu można dodać dach, taki jak jest w projekcie Sardynia Plus. Jeśli tak proszę o wycenę i przesłanie na maila. pozdrawiam
Studio Atrium
Witam. Istnieje możliwość wykonania takiej zmiany. Wycenę wysłaliśmy na maila.
Patrycja
niezarejestrowanyWitam Wiem , że jest możliwość dodania do tego projektu dachu o kącie nachylenia 30 stopni. Czy mogę prosić o przesłanie projektu oraz wyceny po zmianach na e-maila ? Pozdrawiam i z góry dziękuję z informację.
Studio Atrium
Witam. Wycenę wysłaliśmy na maila.