Autor
Dyskusja: Merlin w stanie surowym otwartym
szczepanides
niezarejestrowany
nasz Merlin jest już w stanie surowym otwartym ;)
Magda
niezarejestrowanyMocno zastanawiam się nad tym domem. Czy mogę prosić na maila jakieś zdjęcia, a może nawet info o kosztach jakie do tej pory ponieśliście?
ame84@wp.pl
Renata
niezarejestrowanyWitam serdecznie! bardzo podoba mi się ten projekt,sama się nad nim zastanawiam.Ciekawa jestem w jakiej kwocie zawarli się Państwo (stan surowy otwarty)? i czy budowaliście własna ekipą czy robiła to firma? Jesli to nie kłopot to prosiłabym o parę zdjęc na maila. Z góry dziękuję i zyczę powodzenia na dalszym etapie budowy.
(mój email: domarena@poczta.onet.pl)
Sylwia
niezarejestrowanyWłaśnie zakupiliśmy projekt i wprowadzamy kilka zmian. Bardzo proszę o przesłanie kilku zdjęć z realizacji . pozdrawiam i życzę powodzenia :)
Agnieszka
niezarejestrowanyJeśli jest taka możliwość to chciałbabym wiedzieć jakie koszty poniosła pani przy budowie tego projektu?
(mój email: agnieszkawolanska@onet.pl)
Maciek
niezarejestrowanyWitam serdecznie, czy można wiedzieć jaki był koszt stanu surowego otwartego i zamkniętego?
Marcin konin
niezarejestrowanyWitaj. W jakim mieście postawiliscie tego merlin a?
Maciej
niezarejestrowanyWitam. Czy mozna poznac koszta budowy..... Dziekuje
Maciej
niezarejestrowanyWitam. Poprosze wiecej informacji na temat merlina. Dziekuje
(mój email: magicexeter@gmail.com)
Anita
niezarejestrowanyW jakiej miejscowości stoi.
rescue24
niezarejestrowanyHello słuchaj podesłałbyś fotki z realizacji i jak to teraz wygląda . Ja dopiero zaczynam ale fajnie by było oblokać co i jak .Jaki stropo zastosowaliście . rescue24@o2.pl
Aniao
niezarejestrowanyWitam Gdzie Państwo maja wybudowany dom? Jest możliwość obejrzenia?
Moj e-mail : Aniao14@op.pl