Autor
Dyskusja: garaz
marcin
niezarejestrowanyCzy jest mozliwosc budowy tego domku z garazem dwustanowiskowym?
Studio Atrium
Nie ma przeciwwskazań do przeprojektowania garażu na dwustanowiskowy. Wykonanie takiej zmiany w naszej pracowni kosztuje 500 PLN brutto. Alternatywnie zmiany może wprowadzić lokalny projektant, który będzie Panu adaptował projekt do warunków miejscowych i wówczas z nim proszę uzgodnić koszty wprowadzenia zmian.
jz
niezarejestrowanyJa już w takim mieszkam ;)
A nad podwójnym garażem powstała PIĘKNA łazienka i pralnia ...
marcin
niezarejestrowany@jz: a garaz masz zrownany z bryła budynku?? wtedy dach bylby nad calym budynkiem jednakowy.
(mój email: marcin-s81@o2.pl)
Ada Włodarczyk
niezarejestrowanyWitam serdecznie,
Mam wielką prośbę. Czy może mi Pan (Pani) przesłac kilka zdjęć Waszego domku na maila? Byłabym wdzięczna o jakieś informacje na temat kosztów budowy jaie Państwo ponieśli i ogólnie na co należy zwrócić uwagę przy budowie tego dmku. Gdzie Pnstwo się wybudowali?
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.
Adriana
(mój email: taylor13@interia.pl)
jz
niezarejestrowany@marcin: Zrobiłem nastęoujące zmiany:
1. Garaż dwustanowiskowy
2. Nad garażem łazienka i pralnia - a w miejscu łazienki na górze półotwarta biblioteka
3. Połączyłem na dole oba pokoje w jeden duży (efekt SUPER !)
4. No i obróciłem schody o 180 stopni (pod schodami mam garderobę z drzwiami przesównymi od wiatrołapu)
:-)
Karolina SG
niezarejestrowany@jz: My też tak zrobiliśmy, z tym że nad garażem zrobiliśmy sypialnie (ogromna!) z małą garderobą, z łazienki zrobiliśmy małą pralnie i korytarzyk prowadzący do "sypialni nad garażem" a łazienkę zrobiliśmy naprzeciw pralni. Łazienkę trochę zmniejszyliśmy dzięki czemu wyszedł jeszcze większy pokój (ten z balkonem). Ogólnie moim zdaniem dom bardzo dużo na tym zyskał.