Autor
Dyskusja: Dopieszczamy już naszą Malinową Chatę
Majka
niezarejestrowany
My już wybudowaliśmy ten domek. Teraz "dopieszczamy"
aaga
niezarejestrowanyJeśli to nie problem prosz?? o parę zdjęć gotowego domku, również w środku. Myślę o tym projekcie, bo domek piękny, ale nie ma nigdzie fotek z realizacji.
pozdrawiam
(mój email: agnex@poczta.onet.pl)
Konrad
niezarejestrowanyJa też bym poprosił :)
Magdastrzala
niezarejestrowanyWitam można prosić jakieś fotki domku od środka i od zewnątrz i mam pytanie czy na górze robiliście coś z tą nie wykorzystaną częścią nad jadalnią ?? zwłaszcza góra jak wygląda....
Magdastrzala
niezarejestrowanyWitam można prosić parę fotek środka i z zewnątrz budynku na maila ??? magda-strzala@wp.pl
Majka
niezarejestrowanyProszę podać maila to wyślę zdjęcia :-)
Stach
niezarejestrowanyJestem pod wrażeniem tego projektu i mam prośbę Jeśli to możliwe o przesłanie kilku zdjęć z realizacji, Z góry dziękuję, stanislawus@wp.pl pozdrawiam Stach Sokołowski
Natalia Trestka
niezarejestrowanyCzy mogłabym prosić o przesłanie kilku zdjęć z zewnątrz i wewnątrz. Kupujemy właśnie działkę i chcemy wybrać ten projekt. Będę bardzo wdzięczna.
Majka
niezarejestrowanyproszę podać maila to wyślę zdjęcia:-)
Gracjan Długosz
niezarejestrowanyczy można prosić o przesłanie zdjęć z realizacji tego domu ? gracjan_dlugosz@op.pl
Lucyna
niezarejestrowanyWłaśnie nosimy się z zamiarem budowy Malinowej Chaty i szukamy gotowych realizacji. Czy, jeśli to nie jest problem, możemy liczyć na kilka zdjęć zwłaszcza że środka domku??
Pozdrawiam serdecznie