Autor
Dyskusja: Czy kto wybudował Remika?
maria rojek
niezarejestrowany
Czy ktoś budował projekt domu remik Max ?
Rafał Talaga
niezarejestrowanyJestem w trakcie budowy robimy tynki
maria rojek
niezarejestrowanyto fajnie nie jestem sama .i co fajnie wyszedł .bo ja jestem dopiero na stanie zerowym .dalej dopiero na wiosnę mogę wiedziec gdzie sie buduje bo ja w kurowie lubelskie
(mój email: rojekmariak@interia.pl)
Rafał Ch.
niezarejestrowanyWitam , Panie Rafale czy można prosić o jakieś fotki na maila rallykozi@interia.pl gdyż w tym roku startuje z remik max i bardzo jesteśmy ciekawi jak wygląda w realu ten domek pozdrawiam !!!
Ania C
niezarejestrowanyWitam,
Panie Rafale czy można prosić o kilka zdjęć z budowy, Jesteśmy bardzo zainteresowani tym projektem i chcielibyśmy zobaczyć jak wygląda w realu. Pozdrawiam i z góry dziękuje.
maria rojek
niezarejestrowanyMaria. hej. jesteśmy na etapie dachu fajny tani dom .bardzo proszę jeżeli ktoś już postawił w całości o zdjęcia na e-mail . widoczny przy komentarzu
(mój email: rojekmariak@interia.pl)
mili
niezarejestrowanyWitam czy ktoś z Państwa dysponuje zdjęciami Remika Max w budowie lub już zbudowanego. Będziemy budować ten dom, a nigdzie nie mogę się ,,dokopać" zdjęć z realizacji tego projektu. Będę wdzięczna jeśli jakiś szczęśliwy posiadacz tego domku podzieli się ze mną fotkami. mój e-mail milenazyznowska@yahoo.pl
Tomasz
niezarejestrowanyWitam, jeśli jest taka możliwość będę wdzięczny za podzielenie się fotografiami z budowy domu remik max