Autor
Dyskusja: Otwarta przestrzeń nad salonem
www91
niezarejestrowany
Jestem zainteresowana realizacją tego projektu, jednak chciałabym zapytać, czy możliwą zmianą do wykonania byłoby stworzenie otwartej przestrzeni nad jadalnią i pokojem dziennym? Podobne zastosowanie widziałam w projekcie domu Pelikan XI, jednakże poszukuję mniejszego projektu. Z góry dziękuję za pomoc.
Studio Atrium
Istnieje możliwość rezygnacji ze stropu nad salonem i jadalnią oraz stworzenia nad tymi pomieszczeniami otwartej przestrzeni. Tego typu zmianę może wykonać lokalny projektant adaptujący projekt do warunków miejscowych. Z naszej strony wydamy bezpłatnie pisemną zgodę na zmiany.
www91
niezarejestrowanyA czy jest możliwość wykonania takich zmian u Państwa, ażeby zakupić w pełni gotowy projekt bez konieczności ingerencji w niego przez kogoś innego?
Studio Atrium
Na chwilę obecną nie zajmujemy się wykonywaniem tego typu zmian więc ich wprowadzenie musiałaby Pani zlecić lokalnemu projektantowi adaptującemu.
www91
niezarejestrowanyWspaniały projekt i bardzo mi na nim zależy, jednak jak się okazało działka, którą posiadam w swoich wymaganiach zawiera wymóg budowy domu do 350m2 powierzchni kubaturowej. W tym projekcie mamy 380 m2. Czy istnieje jakaś rozsądna możliwość dostosowania projektu do wymogu działki? Wiem, że jest mnóstwo wersji tego projektu, jednak w każdej innej coś mi nie odpowiada.
Studio Atrium
Proszę o wysłanie nam skanu wypisu i wyrysu z miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego lub decyzji o warunkach zabudowy i zagospodarowania terenu.