Autor
Dyskusja: Buduję Ibis II
Inwestor
niezarejestrowany
Dzień dobry, ja właśnie buduję taki domek, stan surowy zamknięty wyniósł mnie 130 000 zł (2015 r.) Pozdrawiam serdecznie...
inwestorka
niezarejestrowanyWitam, my również jesteśmy zainteresowani budową tego domu. Prosimy o podzielenie się swoimi uwagami, spostrzeżeniami.
Ona
niezarejestrowanyWitam,
Taki koszt stanu zamkniętego brzmi zachęcająco. Czy to przy budowie tradycyjną metodą? Z jakich materiałów Pan buduje (pustak, dachówka itp.)?
pozdrawiam
yokasta
niezarejestrowanyCzy można prosic o jakies fotki z budowy?
Marcin
niezarejestrowanyZ jakich materiałów? Mnie stan surowy otwarty wyniósł 170 tys. - obecnie trwa. Wszystkie prace zlecone firmom zewnętrznym. Budowa pod Poznaniem.
edyta bryk
niezarejestrowanywitam, budowany był ten dom w 2015 roku , jaki efekt jest w 2016 r. , czy decyzja co do projektu była właściwa, bo mi się ten projekt podoba, proszę o kontakt ew. zdjęcia i koszt budowy
bea2323
niezarejestrowanyPanie Marcinie jestem bardzo zainteresowana kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie kilku zdjęć z budowy ( beax9@op.pl ), z góry dziękuję Beata
Krychu
niezarejestrowanyWitam proszę napisz mi na email krystian0747@wp.pl jeśli to nie problem z jakich materiałów budowałeś i w jakim regionie Polski. W przyszłym roku chcę też podjąć się budowy.Pozdrawiam.
łukasz
niezarejestrowanyWitam mam pytanie z czego państwo wybudowali dom i co jest na dachu?
Marcin 2
niezarejestrowanyPanie Marcinie jeśli można wiedzieć gdzie w okolicy Poznania Pan buduje ten dom ponieważ do Poznania mam niedaleko.
Proszę o info na mecen82@op.pl
Pozdrawiam