Autor
Dyskusja: Prośba o zdjęcia z realizacji i koszty Pelikana XI
Mateo
niezarejestrowany
Witam serdecznie :) Bardzo ciekawy projekt czy mógłby ktos podesłać mi zdjecia realizacji ? Dziękuje i pozdrawiam :) matiii85@interia.pl
Agnieszka
niezarejestrowanyWitam, planuję budowę pelikan XI byłabym wdzięczna o udzielenie informacji o rzeczywistym kosztorysie budowy i ewentualnie przesłanie zdjęć domu na maila andzi1979@wp.pl .Pozdrawiam serdecznie
Magda
niezarejestrowanyPrzyłączam się do prośby. Jeśli ktoś buduje ten domek, proszę o zdjęcia z realizacji i informacje jak faktycznie rozkładają się koszty. mumin82@wp.pl
iza
niezarejestrowanyWitam:) Jeżeli posiadacie zdjęcia z budowy tego domu bardzo proszę wyślijcie na maila molu1@o2.pl Bardzo mi zależy !!
Jonna12
niezarejestrowanyProszę o zdjęcia na maila marzenapoczta@o2.pl
Krzysztof B.
niezarejestrowanyWitam. Prawdopodobnie będziemy budować ten dom, czy ktoś z Państwa na terenie Wielkopolski posiada skończony ten projekt, może się podzielić zdjęciami lub pozwoli na oględziny budynku? pozdrawiam Krzysztof B.
(mój email: kbiniu@o2.pl)
Maria Suchodolska
niezarejestrowanyWitam, jestem zainteresowana tym domkiem, czy mogłabym prosić o zdjęcia z budowy tego domu na adres email msuchodolska@wp.pl. Pozdrawiam
angelas87
niezarejestrowanyWita, U nas budowa tego projektu domu ruszy na wiosnę. Można prosić zdjęcia:-) a.szokalo@interia.pl
marzenaaaaaa
niezarejestrowanyWItam, chciałabym z mężem budować ten domek czy mógłby mi ktoś podesłać zdjęcia domku? :) marzena.toczek93@gmail.com
(mój email: marzena.toczek93@gmail.com)
Robert
niezarejestrowanyWitam, Ciekawy projekt. Czy ktoś budował z niego? To proszę o zdjęcia na mail: boryspol@interia.pl Pozdrawiam. Robert
Borys
niezarejestrowanyWitam. Bardzo fajny projekt i widzę że jest duże zainteresowanie i pewnie sporo osób go buduje. Czy można prosić o zdjęcia z realizcji? Jestem z łódzkiego i chętnie zobaczyłbym go w rzeczywistości. Mój adres: boryspol@interia.pl Pozdrawiam.
(mój email: boryspol@interia.pl)
Bartek
niezarejestrowanyWitam, Pelikan już niedługo bedzie w stanie zamkniętym. To wersja z dachem 35 stopni, czy Pelikan XVII. Stoi koło Wrocławia. Jeśli są chętni na fotki - proszę pisać na mail: zuzaipatryk@gmail.com
Mag
niezarejestrowanyDzień dobry .Czy mógłbym prosić o fotki z budowy budowanych domów.? Planuję z żoną budowę takiego domu i chciałbym bardzo jak to wygląda w realu. POZDRAWIAM
efp
niezarejestrowanyWitam, czy można prosić o zdjęcia budowanego domu i wnętrza na maila e.fabia@wp.pl. Jestem bardzo zainteresowana.
Wiola
niezarejestrowanyJa również bardzo proszę o zdjęcia na maila wiolagorecka@interia.pl
marta
niezarejestrowanyWitam, mogłabym prosić osoby budujące ten dom o zdjęcia :) absolutnie nie mam wyobraźni przestrzennej i pomogłoby mi to podjąć decyzje co do wyboru projektu. bardzo dziękuję i pozdrawiam Marta
(mój email: marta.stu@onet.pl)