Autor
Dyskusja: Czy ktoś wybudował Ricardo X?
SYLWIA
niezarejestrowany
CZY JESY KTOS KTO JUZ WYBUDOWAŁ TAKI DOM CHETNIE BYM OBEJRZAŁA
BUDOWA
niezarejestrowanyWitam jestem zainteresowany budową tego domu, ale zastanawiam się jaki jest on w rzeczywistości. Mam dlatego gorąca prośba o kontakt osoby, która wybudowała właśnie taki domek. Proszę o info.
Paweł
niezarejestrowanyPojawia się wiele pytań ws. Kosztów stolarki. Jesteśmy już po budowie, koszt stolarki wraz z drzwiami wejściowymi Gerda wyniósł 35000 z montażem. Okna 3 szybowe z argonem, ciepła ramka, ocieplany profil,Triumph VIP, Uw 0,77. Użytkujemy je od lutego i polecam. Dobre ocieplenie i okna, rekuperacja, dają niewielki spadek temperatury zimą. Mieszka się super . Polecam
Bartłomiej
niezarejestrowanyWitam Pawle, zbudował Pan dom oparty o ten projekt? Mam wiele pytań czy mogłbym się jakoś z panem skontaktowac?
(mój email: bartekwilczakxxvlo@wp.pl)
Anio
niezarejestrowanyWitam, czy jest możliwość podjechania i obejrzenia twojego domku. Zamierzam także zbudować taki dom i chciałbym przekonać się że będzie odpowiedni. Jeśli tak to proszę o info. Pozdrawiam
(mój email: anowx@wp.pl)
skandal12
niezarejestrowanyWitam,
prześle Pan parę zdjęć na maila wykonania domu oraz przybliżony koszt budowy. skandal12@wp.pl