Autor
Dyskusja: Budowy w okolicach Olsztyna lub Białegostoku
Malgorzata
niezarejestrowany
witam ...własnie oddalam do architekta ten projekt do adaptacji...czy jest ktos kto wybudował ten domek lub buduje w okolicach Olsztyna lub Bialegostoku, bardzo chetnie to zobacze, jeśli tylko jest to mozliwe...moj mail: margerita4@o2.pl
r.
niezarejestrowanyja jestem w trakcie wykańczania i mieszkam na drugim końcu Polski, ale jeśli jest Pani zainteresowana szczegółami, to mogę odpowiedzieć na pytania :-) jedna z głównych rad dla budujących dom wg tego projektu i tych którzy chcą zaadaptować poddasze do celów mieszkalnych - podnieść poddasze o wysokość co najmniej jednego bloczka (ytong) i odwrócić kierunek schodów i zrezygnować z wc na dole :-).
pozdrawiam,
r. :-)
MC
niezarejestrowanyWitam, nasze zmiany w projekcie to: zmiana wszystkich Okien poza Pokojem gościnnym, zlikwidowaliśmy pralnie, powiększyliśmy Łazienkę i wygospodarowaliśmy WC dla gości, Zlikwidowaliśmy schody z projektu celem powiększenia salonu i w zamiast WC dla gości będą w tym miejscu schody spiralne. Na górze jedna wielka przestrzeń + okna dachowe.
Iwona Przepióra
niezarejestrowanyWitam w jakim rejonie Polski dokładnie Państwo budujecie ten domek, zastanawiam się nad tym projektem.Mieszkam w lubuskim.Pozdrawiam Iwona
(mój email: iwa0605@wp.pl)
IWONA
niezarejestrowanyW jakim rejonie Państwo mieszkacie, podoba mi się ten projekt.IWONA
(mój email: iwa0605@wp.pl)
MC
niezarejestrowanyWitam, nie wiem czy odnosiło się to do nas czy do poprzednika, my budujemy na Kaszubach, jeżeli jest pani zainteresowana naszymi pełnymi przeróbkami to proszę o wysłanie maila.
zala23
niezarejestrowanyWitam serdecznie my z mężem zastanawiamy się na projektem Oxford II lub Oxford III. Byłabym wdzięczna za zdjęci środka i jestem zainteresowana przeróbkami. zala23@o2.pl Serdecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
GRAZYNA
niezarejestrowanyWitam! Mam zamiar kupić ten projekt, również buduję na Kaszubach, czy mogę prosić o państwa przeróbki i rady? Pozdrawiam GM
Aleksandra
niezarejestrowanyCzy mogę prosić o zdjęcia na maila lonnie4@wp.W tym roku ruszamy z budową i mamy ogromny problem z oknami
Beata
niezarejestrowanyWitam my również kupiliśmy ten projekt jesteśmy na etapie fundamentów, mogłabym prosić o kontakt na email beata-gebka@o2.pl chciałabym się dowiedzić jak wygląda domek