Autor
Dyskusja: Zdjęcia z budowy i realizacji Bajki
Magda
niezarejestrowany
Witajcie!!!! Jeżeli ktoś potrzebuje zdjęć i pytań to proszę pisać na maila. Ja niestety nie zawsze tu zaglądam. Na maila odpowiadam w przeciągu 2-3 dni. Pozdrawiamy wszystkich Bajkowiczów.
Magda
niezarejestrowany@Magda: ps. mój mail emkadiamond@onet.pl
daruska22
niezarejestrowanyWitam serdecznie wszystkich!! Bardzo proszę o przesłanie zdjęć 'BAJKI' otóż jestem zainteresowana tym projektem.
zbyszek
niezarejestrowanywitam Pania mozna prosic o zdjecia wacham sie miedzy Bajka a Skrzatem oba sa bajeczne dla dwojga starszych ludzi ale jak wyglada w plenerze latwiej mi bedzie zdecydowac dziekuje
prezes
niezarejestrowanyprosilbym kilka zdjec zwlaszcza wnetrza, czy domek bedzie pani Magdo mieszkalny?
Agnieszka Mazanek
niezarejestrowanyMam ogromną prośbę czy mogłabym dostać na meila pare zdjęć i ewentualnie orientacyjny koszt budowy stanu surowego zamkniętego jak również dalsze koszty. Byłabym bardzo wdzięczna, zastanawiam się nad tym domkiem ponieważ wydaje się być tani w budowie, choć chciałabym przybliżenia:) Pozdrawiam, byłabym bardzo wdzięczna za informacje:)
anna
niezarejestrowanyOdświeżam. Bardzo prosze rowniez o zdjecia domku jak on funkcjonuje w zyciu codziennym, poniewaz mamy mozliwosc zakupu domu o pow uzytkowej 72m2 z poddaszem, wydaje sie byc maly ale dla czlowieka meiszkajacego cale zycie w bloku to pikus;) prosze o zdjecia na meila: szirl@o2.pl. Dziekuje !!
kkv
niezarejestrowanyBuduję gl277 z poroterma ale 25 . Salonik jest za mały .Zwiekszam przestrzeń po odbiorach zabudowanym tarasem 3.5/6. Bedzie pięknie .
(mój email: kkv@op.pl)
matt 72
niezarejestrowanywitam czy moge prosic o wyslanie na mail kilku zdjec tego domu , jestem zainteresowany jego budowa ale wczesniej milo bylo by zobaczyc go w realu
mojabajka
niezarejestrowanyCzy ktoś podesłał Ci fotki?
kasia w
niezarejestrowanyWitam czy ktoś mógłby wysłać zdjęcia już wybudowanego domu i napisać orientacyjnie całe koszty budowy? Z góry dziękuję.
(mój email: karatynka1@wp.pl)
krzysiek222
niezarejestrowanyWitam Wrzucie fotki domku bajka bo jestem zainteresowany budowa tego domku ale chciał bym zobaczyć go w rzeczywistości z góry dziękuje. krzysieknowak344@gmail.com
arek198905
niezarejestrowanyPoproszę zdjęcia. Jaki jest koszt budowy, chodzi mi o materiał i pozwolenia, kierownik itp.
gumula
niezarejestrowanyWitam prosze o zdjecia realizacji bajka moj email bartek1.1989@on. pl
Krzysztof
niezarejestrowanyBardzo proszę o kilka zdjęć Bajki z zewnątrz świetnie byłoby otrzymać informację o kosztach budowy do stanu deweloperskiego. Jaka firma budowała itp.
Z góry bardzo dziękuję Krzysztof z Poznania
e-mail: muzzoglider@gmail.com
Waldemar
Proszę o przesłanie zdjęć domu "Bajka"