Autor
Dyskusja: Oxford III: bez tematu
monika
niezarejestrowanyWitam czy ktoś buduje ten dom?
Tomek
niezarejestrowanyWybudowaliśmy w okolicach Kutna. Stan surowy z dachem krytym dachówką i oknami ok 180 tys.
zala23
niezarejestrowanyWitam serdecznie. Przymierzamy się kupić ten projekt i wybudować Oxford III. Zastanawiają mnie schody w kotłowni w połączeniu z piecem (jak to wygląda) Czy podesłałby Pan zdjęcia domu z zewnątrz i jak w środku wygląda. Nie możemy nigdzie znaleźć żadnych zdjęć wybudowanego tego projektu. Czy jakieś zmiany w projekcie były robione? Byłabym wdzięczna za zdjęcia - jak najwięcej :)
zala23
niezarejestrowanyWitam serdecznie mam parę pytań odnośnie tego projektu. Czy mogę prosić o maila??
Tomek
niezarejestrowanyPoproszę o adres coś podrzucę. Zmiany realizowaliśmy poprzez studio Atrium. Schody w kotłowni mamy metalowe. Nam się podobają.
Tomek
niezarejestrowanyProszę bardzo nasz e'mail - proszę pisać w sprawie zrealizowanego projektu, jak tylko będziemy mogli pomóc to chętnie to zrobimy: t.urbi@wp.pl.
W kotłowni piec wisi na przeciwnej ścianie, niż są schody, więc w niczym to nie przeszkadza, a pod schodami jest jeszcze miejsce na pralkę, parę szafek i przyszłościowo roboczy zlew.
Co do zdjęć to bardzo proszę o podanie swojego maila - wówczas je prześlemy.
(mój email: t.urbi@wp.pl)