Autor
Dyskusja: Dodatkowy pokój
A.R.
niezarejestrowany
Jestem zainteresowana tym projektem. Jednak bardzo zależy mi na dodatkowym pokoju- może zamiast garderoby (8) , uczknąć odrobinę z pokoi o nr 7 i 9... Może łazienkę zwęzić na poczet pokoju nr 9, to samo z salonem. Czy jest to możliwe? i mam pytanie dot poddasza. Czy w cenie jest sufit położony, czy można "poddasza użyć jako obszernego schowka"?
Studio Atrium
Ściana pomiędzy pokojem nr 9 a łazienką jest nośna więc odradzamy jej przesuwanie ponieważ wiąże się to z koniecznością zaprojektowania podciągu. W ramach obecnej bryły trudno będzie zaprojektować 4 pokoje. Najlepszym rozwiązaniem byłoby powiększenie traktu w którym znajdują się obecnie pomieszczenia nr 7,8 i 9. Poprzez wydłużenie tego traktu i modyfikację ścian działowych można tam wygospodarować dwa pokoje plus łazienkę w miejscu obecnej garderoby. Natomiast łazienkę nr 10 można powiększyć o szerokość szafy w holu i tam wykonać czwarty pokój. Na tego typu modyfikacje wyrażamy bezpłatnie pisemną zgodę na zmiany na podstawie której zmiany może wprowadzić lokalny architekt który będzie Panu adaptował projekt do warunków miejscowych.