Autor
Dyskusja: Kos II: dopłata NFOŚ
Piotr Rokita
niezarejestrowany
Czy jest możliwość przygotowania projektu KOS II w wersji energooszczędnej z dopłatą NFOŚ. Jaki byłby koszt takiego projektu. Drugie pytanie. Z komentarzy wynika, że przygotowaliście Państwo projekt tego domu przy zamianie pomieszczeń 3 + 4 + 5 + taras na 6+7+8+9. Czy jest szansa przesłania wizualizacji tego projektu przy tych zmianach na e-mail oraz kosztów projektu. Aha i jeszcze kąt nachylenia dachu. Muszę mieć co najmniej 30%. Jaki jest koszt zmiany ?
Studio Atrium
Witam. Istnieje możliwość przygotowania projektu KOS II w wersji energooszczędnej, naszą ofertę wraz z omówieniem pozostałych zmian prześlemy Panu na maila.
Joanna
niezarejestrowanyWitam ja również jestem zainteresowana taką wizualizacją. Interesuje mnie projekt KOS II - odbicie lustrzane z zamianą miejsc pomieszczeń 9, 8,7,6 na 1, 3 z 4, 5. Z taką samą zamianą z odbiciem lustrzanym byłabym zainteresowana projektem KOS IV SZ. Bardzo proszę podesłać na maila wizualizację oraz wycenę kosztu surowego zamkniętego obu projektów. Dziękuję.
Studio Atrium
Istnieje możliwość możliwość przygotowania takiego projektu ale prace projektowe rozpoczynamy po wpłynięciu zamówienia na taki projekt. Szczegółowe informacje wysłaliśmy na e-maila.