Autor
Dyskusja: Zdjęcia z budowy i realizacji, wymiana doświadczeń
Ewa
niezarejestrowany
Witam. Bardzo podoba mi się ten projekt. Czy ktoś z osób budujących mógłby przesłać parę zdjęć już gotowego domku? Byłabym wdzięczna. (ewmar333@op.pl)
chriss52
niezarejestrowanywitam.czy ktos kto wybudowal juz lub jest w trakcie budowy jakies zdjecia.dziekuje
chriss52
niezarejestrowanywitam.czy ktos kto wybudowal juz lub jest w trakcie budowy jakies zdjecia oraz wycenedziekuje
Maria
niezarejestrowanyDzień Dobry
Jestem zainteresowana tym projektem. Czy ktoś budował ten dom, chętnie zobaczyłabym zdjęcia oraz jakie były koszty budowy. Mój adres mkob@autograf.pl
Ulka
niezarejestrowanyChernie tez zobacze zdjecia z realizacji, jak domek wyglada na zywo zarowno na zewnatrz jak i wewnatrz
Maja
niezarejestrowanyCzy jest ktoś w trakcie budowy tego domu? Lub jest już szczęśliwym mieszkańcem? :) Prośba o info na maila: majka77@poczta.onet.pl
beata13
niezarejestrowanyBardzo prosze o zdjcia z budowy .Moj email to beata1555@onet.eu .Oczywiscie do projektu Ricardo
(mój email: beata1555@onet.eu)
Anka
niezarejestrowanyWitam, przymierzam się do budowy według tego projektu. Bardzo proszę o zdjęcia z budowy, albo z wykańczania: sol4ever@interia.eu Czy napotkaliście jakieś problemy w trakcie, wyszło coś co trzeba było zmienić?
Agnieszka
niezarejestrowanyWitam, bardzo podoba nam sie projekt przymiezamy sie do realizacji bardzo prosze o zdjęcia z budowy domu na adres: aga1983@vp.pl Bardzo chcieli byśmy zobaczyc domek na żywo proszę o kontakt osób, które budowały w woj. mazowieckim.
joanna szymon
niezarejestrowanyWitam, bardzo podoba nam sie projekt przymiezamy sie do realizacji bardzo prosze o zdjęcia z budowy domu na adres: gawercia23@poczta.onet.pl Bardzo chcieli byśmy zobaczyc domek na żywo proszę o kontakt osób, które budowały w woj. zachodnipomorskim.
(mój email: gawercia23@poczta.onet.pl)
Manita
niezarejestrowanyWitam serdecznie. Podoba mi się ten projekt i zastanawiam się nad budową takiego domu. Jeżeli ktoś z Państwa może podzielić się doświadczeniami i zdjęciami z budowy proszę o kontakt manita@onet.pl. Może gdzieś w Wielkopolsce stoi już takie cudeńko :)? Chętnie zobaczę na żywo. Pozdrawiam Marzena