Autor
Dyskusja: Garaż w piwnicy
beata lejkowska
niezarejestrowany
bardzo podoba mi sie projekt merlin 4 czy jest mozliwosc tego projektu z garazem podziemnym mam waska dzialke moja zabudowa wynosi129m dzialka jest w ksztalcie trapeza
Studio Atrium
Witam,
Oczywiście jest możliwa likwidacja garażu z przodu, zaprojektowanie piwnicy i tam umiejscowienie stanowisk garażowych. To sporo prac projektowych ale możliwe. Nie mniej jednak obawiam się, że to nie załatwi problemu w przypadku tego projektu. Proszę obejrzeć projekt domu Pelikan XII, takie mniej więcej wymiary będzie miał Merlin po ucięciu garażu, a powierzchnia zabudowy zostaje ok. 146mkw, więc ciągle za dużo.
beata lejkowska
niezarejestrowanyBardzo podoba misie projekt oglądała rozne projekty lecz najbardziej podoba ten projekt tylko czy można zamowić projekt zeby miał 129 zabudowy zgarazem podz iemnym i pomieszczenia gospodarcze byly w podpiwniczeniu i moge zrezygnowac z jednego pokoju jakie to bylyby koszta zalezy mi na malym projekcie parterowym z uzytkowym podaszem ale partner uparl sie na garaz ijeszcze warunki zabudowy ograniczają 11m szer 12m dl
Studio Atrium
Przykro nam ale na chwilę obecną nie zajmujemy się wykonywaniem tego typu zmian.