Autor
Dyskusja: Zwiększenie pomieszczeń w Pliszce
Justyna
niezarejestrowany
Witam , Projekt jest super. Interesuje mnie jednak, czy istnieje możliwość dokonania zmian dotyczących powiększenia pokoi nr 8 i 9 do wymiarów 11m2 , a także zwiększenia kotłowni. Pozdrawiam
Studio Atrium
Witam. Cieszymy się że projekt się Pani podoba. Proszę o obejrzenie projekt domu Pliszka III, w którym sypialnie są większe i można je jeszcze powiększyć do interesujących Panią 11m2. Kotłownię i garaż trzeba wówczas jeszcze bardziej wysunąć do przodu. Wykonaniem takich zmian może się zająć - za naszą zgodą - lokalny architekt, który będzie adaptował projekt do warunków miejscowych.
michal
niezarejestrowanyhej, my zrobilismy adaptacje projektu, pokoje maja 10m2 kosztem kotlowni i wydluzenia budynku do 17m
asia
niezarejestrowanybardzo interesują mnie państwa zmiany projektu... jestesmy w trakcie kupowania projektu, prosimy bardzo o kontakt: asienka48@amorki.pl
Krzysztof
niezarejestrowanyWitam,
Czy może Pan podać orientacyjny koszt budowy do stanu surowego zamknietego + koszt wykonczenia ? :) Czy koszty pokrywają się z tymi szacunkowymi podanymi na stronie ?
Pozdrawiam,
(mój email: ple88@o2.pl)
Asia
niezarejestrowanyWitam, a taka zmiana dużo kosztowała? Bo też się zastanawiamy czy warto w zmiany brnąć. Pozdrawiam
(mój email: joanna-stasiak@o2.pl)
Studio Atrium
Taki projekt już jest w ofercie, to projekt domu Pliszka IV.