Autor
Dyskusja: Zwiększenie powierzchni domu
Patrycja
niezarejestrowany
Witam Jestem zainteresowana projektem czy jest możliwość zwiększenia powierzchni domu do 140 metrów biorąc pod uwagę ogrzewanie na ekonomia groszek ? Czy można prosić zdjęcia realizacja na maila : women17@wp.pl
Studio Atrium
Witam.
Najmniej inwazyjnym sposobem na zwiększenie powierzchni budynku jest wydłużenie bryły ponieważ ta zmiana nie wiąże się ze zmianą konstrukcji dachu. Aby uzyskać interesującą Panią powierzchnię bryła musiałaby być wydłużona o ok. 2m. Proszę również o obejrzenie podobnego projektu domu Ibis, który jest większy. Podobnie jak w Ibisie II kotłownia jest w tym wypadku przeznaczona pod monta?? pieca na paliwo stałe. Można ja powiększyć poprzez wydłużenie bryły budynku lub kosztem części pomieszczenia nr 10.
Patrycja
niezarejestrowanyRozumiem. Projekt domu Ibis ma jeden minus łazienka schowana na końcu domku nie dostępna z korytarza tylko z sypialni. Chciałabym, żeby łazienka była ogólnodostępna jak w IBIS II oraz żeby były 4 pokoje a nie 3 jak w projekcie IBIS. Czy można zobaczyć jakies zdjęcia realizacji?
Studio Atrium
W takim razie w grę wchodzą tylko zmiany w Ibisie II. Niestety na chwilę obecną nie posiadamy zdjęć z realizacji tego projektu.
Patrycja
niezarejestrowanyA jaki byłby koszt zmiany tego projektu? chodzi mi właśnie o zwiększenie powierzchni poprzez wydłużenie domu oraz dostosowanie kotłowni pod piec na eko groszek?
Studio Atrium
Wycenę wysłaliśmy na e-maila.