Autor
Dyskusja: Zmiany w Bursztynie
walbag
niezarejestrowany
Witam!Bardzo podoba mi się Państwa projekt (bursztyn),,,,,planujemy z żoną wybudować właśnie taki domek,mam jednak kilka pytan odnośnie zmian które chcielibyśmy wprowadzić w projekcie!Manowicie interesuje mnie strop betonowy lany bądż też z płyt (smart strop) ,podpiwniczenie garażu,oraz rezygnacja z okien sypialni wychodzących na taras ,na rzecz powiększenia okna bocznego w sypialni ,oraz powiekszenie okien bocznych w salonie !Słyszałem też że jest możliwość poszerzenia garażu,,,czy to prawdza?,,,,,,,,,,,Czy wymienione przeze mnie modyfikacje ,wymagają jakiś szczególnych zmian w projekcie jeżeli tak to jaki bedzie koszt takich zmian?
(mój email: walbag@wp.pl)
Studio Atrium
Witam. Cieszymy się że projekt się Państwu podoba. Strop zaprojektowano jako lekki drewniany zintegrowany z konstrukcją dachu więc jego przeprojektowanie na wylewany lub płytowy wiąże się dodatkowo z koniecznością przeprojektowania dachu. Istnieje możliwość zaprojektowania piwnicy pod garażem oraz zmian w zakresie stolarki okiennej. Na wymienione przez Pana modyfikacje wydamy bezpłatnie pisemną zgodę na podstawie której zmiany może wykonać lokalny architekt który będzie adaptował projekt do warunków miejscowych i z nim musiałby Pan uzgodnić koszty wykonania zmian. Jeśli chodzi o garaż dwustanowiskowy to proszę o obejrzenie projektu Bursztyn Plus.