Autor
Dyskusja: Czy ktoś wybudował Ibis II?
Marcin
niezarejestrowany
Witam! Chcemy kupić ten projekt, jednak przed zakupem chcielibyśmy zobaczyć dom "na żywo". Czy jest możliwość, aby wszyscy którzy ten dom budują podali adres? Interesuje mnie lokalizacja w woj. małopolskim, świętokrzyskim, lubelskim, podkarpackim i w okolicach autostrady A1 na całej jej długości. Pozdrawiam :)
(mój email: borowiec.marcin@wp.pl)
Eliza
niezarejestrowanyJa buduję ten dom obok Gliwic. Etap dachu. Pozdrawiam
Kasia
niezarejestrowanyPoproszę o zdjęcia z budowy na email kasia_p19@wp.pl. jakie zmiany można wprowadzić
Marcin
niezarejestrowanyDziękuję za odpowiedz, jeżeli nie znajdziemy bliżej żadnej budowy to na wiosnę chcielibyśmy się wybrać do Państwa na budowę ;)
(mój email: borowiec.marcin@wp.pl)
xxx
niezarejestrowanyCzy może się Pani podzielić spostrzeżeniami? My właśnie rozpoczynamy budowę.
pozdrawiam
Aneta
niezarejestrowanyWITAM zaczynamy budowę tego domu na Lubelszczyźnie ,może ktoś w pobliżu buduje ten dom lub wybudował, proszę o kontakt salsa12.11.2006@wp.pl, z góry dziękuję
Michał Tomczyk
niezarejestrowanyEliza, na codzień pracuję w Gliwicach. Czy mogę podjechać popołudniu i obejrzeć dom w rzeczywistości? Proszę o kontakt na maila: michaltomczyk.pl@gmail.com
edyta bryk
niezarejestrowanybardzo chętnie zobaczę zdjęcia, czy decyzja była właściwa, bardzo proszę o zdjęcia edytabryk@wp.pl
z góry dziękuję