Autor
Dyskusja: Oxford II: bez tematu
Michał K
niezarejestrowany
Zapraszam do Skierniewic stoi dom z zakrytym dachem jeśli jest ktoś zainteresowany obejrzeniem.
Anna
niezarejestrowanyWitam , czy mogłabym prosić o zdjęcia na maila? a.szymanska88@wp.pl
krystek
niezarejestrowanymogę również prosić o zdj ?? ;) z góry dziękuje
krystek18l@o2.pl
Max
niezarejestrowanyWitam
Kupiłem ten projekt, nie adoptujemy poddasza, lecz zastanawiamy się nad tym w przyszłości. Tzn. np: nad ilością okien połaciowych i jak by komponowały się ścienne na piętrze z wyglądem budynku. Posiada Pan może jakieś zdjęcia, albo może udzielić jakichś rad. Może jakieś przybliżone koszty budowy
Pozdrawiam
Marcin
Jeżeli jest możliwość prosił bym o kila zdjęć na maila mnowak@zmsc.pl
Michu
niezarejestrowanyCzy dom już jest zakończony i czy można prosić o kilka zdjęć. Ja jestem na etapie stanu "0" ? Zastanawiam się nad podniesieniem dachu o 1 lub 2 pustaki i jak to będzie wyglądało ? Pozdrawiam Michał, novy@vp.pl
Wiktoria
niezarejestrowanyWitam, czy mogłabym prosić o zdjęcia na maila? Z góry dziękuję :) wiktoria.meslin97@gmail.com
Dzikowicz
niezarejestrowanyWitam, czy można było by obejrzeć na żywo ten projekt? Jestem z okolic Łowicza i to bardzo blisko by było ;) proszę o kontakt na maila lantosik17@wp.pl
Agata
niezarejestrowanyDzien dobry czy mozna prosić o jakies blizsze dane zeby obejrzec dom? Moj mail boguckaagataae@gmail.com