Autor
Dyskusja: Pytania do budujących Pliszkę III
maverickcross
niezarejestrowany
Szukam inwestora który już zbudował Pliszke III lub któryś z tej serii. Mam kilka pytań gdyż w marcu ruszam z budową i na tym etapie można dokonać jeszcze kilku waznych zmian.
Robert
niezarejestrowanywłaśnie pokryłem dachówką.chetnie podpowiem...
maverickcross
niezarejestrowanyprośba o kontakt na maila: maverickcross (at) tlen.pl
Damian
niezarejestrowanyRobercie czy istnieje możliwość przesłania zdjęć z twojej budowy? Jeżeli tak to prosiłbym o przesłanie na adres nabielec.damian@gmail.com. z góry dziękuję
Dymek
niezarejestrowanyProszę o fotki z budowy.
Grzegorz
niezarejestrowanyRobercie zmieniałes wymiary kotłowni? W projekcie 4.3 m kotłownia wydaje się mała
Mariusz
niezarejestrowanyPoprosze o fotki z budowy. mariusz1996@poczta.onet.pl
dejavu1987
niezarejestrowanyRównież poproszę o fotki - lysander@poczta.fm
EWELINA
niezarejestrowanyWitam. Bylabym wdzieczna za fotki. Z gory dziekuje. Ewelina ea5@wp.pl
Pawel
niezarejestrowanyWitaj. Ja jestem w trakcie budowy pelikan v. Pytanie jaki strona Pan robił
(mój email: Batorki333@op.pl)
Bartosz
niezarejestrowanyWitam. Również proszę o zdjęcia realizacji budowy projektu Pliszki. Jestem bardzo ciekawy rzeczywistego wyglądu. budynku. Pozdrawiam
justyna
niezarejestrowanyWitam. Panie Robercie mogę prosić o przesłanie fotek z budowy justyskrol@wp.pl. Z góry dziękuję.
Sylwia
niezarejestrowanyDzień dobry Panie Robercie,
Czy mogę prosić o foki z budowy - sylwia_mazurek@wp.pl
z góry dziękuję
łukasz
niezarejestrowanyDzien dobry panie Robercie czy również mógłbym otrzymać do pana zdjęcia z budowy,z góry dziękuję i pozdrawiam.horuss82@wp.pl
Nati
Dzień dobry,
na wiosnę ruszamy z budową, proszę o przesłanie zdjęć z realizacji. jakieś podpowiedzi będą mile widziane.
Natalia.kocurek@gmail.com
Pozdrawiam serdecznie
Monika
niezarejestrowanyJeżeli można również poproszę o zdjęcia, także ruszamy z Pliszką III na wiosnę :)
m.majchrzak91@onet.pl