Autor
Dyskusja: Buduję JUPITER II ze zmianami
Robert Melion
niezarejestrowany
Witam, ja będę zaczynał budowę tegoż budynku z kilkoma małymi zmianami a mianowicie: w dużej supialni na górze wydzielę łazienkę, ścianka koankowa na d garażem do góry, nie wiem czy mi się uda zmieścić WC na dole pod schodami bez prysznica wydaje mi sie nie potrzebny na dole a w miejscu łazienki dolnej zrobić pralnię bo brakuje mi takiego pomieszczenia typowo na pralnię Pozdrawiam Robson
DM78
niezarejestrowany@Robert Melion:
My tez zdecydowaliśmy sie na zakup tego projektu, mamy go otrzymać w tym tygodniu. Tak samo jak ty, ściana kolankowa nad garazem do gory o 25cm. Na dole bez zmian a na gorze zastanawiamy sie nad kilkoma opcjami.
Gdzie bedziesz duzować Jupitera?
Lucy
niezarejestrowany@Robert Melion: Również z mężem zastanawiamy się nad tym projektem. Fajnie byłoby zobaczyć jak przebiega budowa Jupitera od podstaw. Robson, kiedy ruszasz z budową? Czy można liczyć na jakieś fotki? Gdzie budujesz?
Kasia
niezarejestrowany@DM78: Witam, jestem ciekawa czy Państwo wybudowaliście już Julitera II czy jesteście w trakcie, jeśli tak to bardzo zależy mi na kontakcie. Jesteśmy żywo zaintersowani, gdyż rownież rozpoczynamy budowę Jupitera II. Proszę o jakiś kontakt.