Autor
Dyskusja: Nevada: bez tematu
mamiNJBPDA
niezarejestrowanyWitam! Czy jest możliwość przesłania kosztorysu na e-mail? Pozdrawiam!
Studio Atrium
Witam.
Niestety nie posiadamy szczegółowego kosztorysu do projektu Nevada ale na stronie są podane szacunkowe koszty budowy. Istnieje możliwość zamówienia szczegółowego kosztorysu, który w przypadku Nevada kosztuje 350 zł brutto.
Marek
niezarejestrowanyWitam,
od listopada buduję ten dom w okolicy Bielska-Białej ,stan surowy zamknięty wyniósł mnie niewiele ponad 200 tys brutto, w tym dość drogie okna Veka ( kolor bazaltowoszary) i dachówka Robben ( Monza kolor antracyt). Dom prezentuje się wspaniale ( jeszcze bez wykończenia ścian zewnętrznych), bardzo nowoczesny design.
ROBERT
niezarejestrowanyWitam.Czy mógłbym poprosić o zdjecia z realizacji na maila robert.wolanik@gmail.com
beata
niezarejestrowanyWitam jestem z czechowic i podoba mi sie ten dom czy mozna zobaczyc dom na zdjeciach lub na zywo?bardzo prosze o zdjecia na emaila
Marcin
niezarejestrowanyWitam Panie Marku, zastanawiam się nad wyborem projektu Nevada, Byłbym bardzo wdzięczny gdyby przesłał Pan kilka zdjęć z realizacji tego projektu. Mój mail kowalskimr@wp.pl