Autor
Dyskusja: Realizacja Sardynii Plus
Paulina
niezarejestrowany
Witam. Czy można gdzieś znaleźć realizację tego projektu ? Albo w jakiś sposób dowiedzieć się czy ktoś buduje w województwie małopolskim albo okolicach ? Bardzo byśmy chcieli zobaczyć ten projekt na żywo
greg
niezarejestrowanyjestem w trakcie budowy tego projektu. na razie etap fundamentów ale do września mam nadzieję, że uda mi się pokryć.
(mój email: grzeswaw@interia.pl)
Kamil
niezarejestrowanyWitam jestem bardzo zainteresowany tym projektem mam pytanie czy byłaby możliwość obejrzenia budowy jak już Pan nakryty?
greg
niezarejestrowanymożna obejrzeć budowę. Znajduje się w Rąbieniu/k Łodzi
Kamil
niezarejestrowanyWitam ponownie, na jakim etapie budowy jest Pan aktualnie?? Jestem bardzo zainteresowany tym projektem bardzo mi zależy by Pan wyraził opinię na temat tego projektu czy wielkość pokoi jest wystarczająca, łazienki i kotłowni? ewentualnie jeśli byłaby możliwość proszę o wysłanie mi na maila swojego nr telefonu będę bardzo wdzięczny. pozdrawiam
(mój email: rymek12345@wp.pl)
Grzes
niezarejestrowanyJestem na etapie budowy stropu z systemu teriva, zrezygnowalem z lekkich belek drewnianych. Teriva jest mocna i szczelna ale za to kosztowna mam na myli ilosc stali i betonu. Uwazam ze dom bedzie sie pozytywnie wyroznial spośród innych nowych domów . Szklany salon bedzie robil mega wrazenie.
Kamil
niezarejestrowanyWitam ponownie proszę o wysłanie swojego numeru telefonu, chciałbym z Panem porozmawiac na temat projektu. To mój mail rymek12345@wp.pl pozdrawiam