Autor
Dyskusja: Nowość a fotorelacja...
tom
niezarejestrowany
Jak coś oznaczone jest napisem NOWOŚĆ to chyba nie należy oczekiwać fotorelacji z budowy.
MS
niezarejestrowany@tom: Czemu, my budujemy. Mury stoją i dachem są przykryte. Dzisiaj zaczynamy dzielić pomieszczenia ściankami.
km
niezarejestrowany@MS: ooo, mozna wiedziec w jakich okolicach? Jestesmy zainteresowani tym projektem, bardzo chetnie zobaczylibysmy jak wyglada 'na zywo', jesli bylaby taka mozliwosc :)
piotr rak
niezarejestrowany@MS: prosze o kontakt mailowy z osobami ktore sa w trakcie budowy i posiadaja np zdjecia stanu surowego..pozdrawiam....oto moj mail whizer@wp.pl
MS
niezarejestrowany@km: W Tomaszowie Mazowieckim
martka
niezarejestrowany@MS: witam, czy też mogę prosić o wysłanie jakiś zdjęć z budowy?? martka-04@o2.pl . Na wiosnę ruszamy z budową i jestem ciekawa jak wygląda w realu ..pozdrawiam
mk
niezarejestrowany@MS: Cześć. Też przymierzam się do zakupu tego projektu. Zastanawiam się tylko czy nie jest za duży. Ponad 330 m2 łącznie. Czy moglibyście podesłać Wasze ewentualne uwagi plus kilka zdjęć pogląowych z budowy jak to wygląda. Będę bardzow dzięczny za dalszą korespondencję.
Pozdrawiam
MK
prb
niezarejestrowany@MS: poproszę o kontakt, jeśli istnieje możliwość to chętnie obejrzę budynek w tomaszowie
(mój email: anonim115@poczta.onet.pl)
Feli
niezarejestrowany@MS: witam,
Jesteśmy bardzo zainteresowani tym projektem. Czy ktoś z Państwa dysponuje zdjęciami domku, czy można go obejrzeć?
Proszę przesyłać zdjęcia na mojego maila.
Pozdrawiam i dziękuję
Feli