Autor
Dyskusja: Buduję Winonę II
Gaca
niezarejestrowany
Buduje ten dom. Buduje ktoś jeszcze? Może jakaś wymiana doświadczeń?
Patrycja
niezarejestrowanyWitam chciałabym wybudować ten dom jednak mam ograniczone środki czy ma już pan wycenę ile będzie kosztował w stanie surowym zamkniętym ?
sowka
niezarejestrowanyWitam, też buduję ten dom. Jesteśmy na etapie dachu.
blacha
niezarejestrowanyWitam. Również buduje ten domek. Etap więźby dachowej. Może wymiana fotek i doświadczeń?
Maciej
niezarejestrowanyWitam. Jestem zaintetesowany budowa tego domu. Mozna poznac koszty.... Dziekuje i pozdrawiam
Wiola
niezarejestrowanyMam pytanko a gdzie jest budowa chcielibysmy obejrzec interesuje nas ten projekt ale niewiemy jak w rzeczywistosci imy chcemy wybudowac w Radomiu
antek
niezarejestrowanyProśba do wszystkich budujacych! Czy jest możliwe obejrzeć dom w realu? Proszę o kontakt na antek-2010@wp.pl
Mateusz
niezarejestrowanyWitam i jak z kosztami budowy? Stan surowy otwarty i z jakich materiałów budowaliscie, pozdrawiam
brita
niezarejestrowanyBuduje ten domek w wlkp. Zapraszam
Karolina
niezarejestrowanyMoge prosic o zdjecia domku w realu na maila? Moj mail kmkmelel92@gmail.com ;) z gory dziekuje.
Angelika
niezarejestrowanyBrita gdzie się Państwo dokładnie budują w Wielkopolsce?
(mój email: angelika.zybura@gmail.com)
Izabela
niezarejestrowanyWitam . Ja również jestem zainteresowana budową tego domu , czy zgodziłby się ktoś pokazać jak wygląda w realu?