Autor
Dyskusja: Merlin: prośba o zdjęcia z realizacji i koszty budowy
BezTlen
niezarejestrowany
Witam, jestem zainteresowany projektem, czy mógłbym prosić o więcej szczegółów? Jeśli ktoś byłby tak miły i wysłał kilka fotek z realizacji i jaki koszt stanu surowego otwartego było by super [ tee-ka@wp.pl ]
Agata Jurczyk
niezarejestrowanyCzy ktos buduje lub wybudowal ten dom
pawelo220v
niezarejestrowanyWitam ,nam także spodobał się Merlin , zaczęliśmy i jestesmy na etapie fundamentów, ale widzę ze szybko pójdzie dalej, ktoś może prowadzi fotorelację , chętnie zabaczymy :)
slawekj8
niezarejestrowanyWitam, zaczynam budowę merlina w lipcu. Chętnie zobaczę parę zdjęć kogoś kto już buduje. Niestety będę musiał zrobić dach o nachyleniu 35st bo to minimum z planu zagospodarowania i trochę się boję, że dach przytłoczy całą resztę. Proszę o kontakt slawekj8@gazeta.pl
(mój email: slawekj8@gazeta.pl)
anna
niezarejestrowanySLICZNY !! Prosze o zdjecia aniawojcik@spoko.pl
Sajmon
niezarejestrowanyBardzo proszę o zdjęcia z realizacji tego pięknego domku. Mój adres: sajmon2@o2.pl DZIĘKUJĘ!!!
(mój email: sajmon2@o2.pl)
Ewa
niezarejestrowanyJestem zakochana w tym projekcie juz od roku. Mamy zamiar zaczac budowe na poczatku przyszlego roku. Czy mozemy prosic jakies zdjecia z realizacji tego domu ? Bardzo dziekuje z gory. osowska22@interia.pl
Łukasz
niezarejestrowanyma ktoś jakieś zdjecia z budowy ? l.kedzia@spcnaczepy.pl
Danuta
niezarejestrowanyBardzo mi się podoba ten projekt.Bardzo bym prosiła o zdjęcia i koszty budowy takiego domu.Może ktoś zakładał pompę ciepła proszę o informacje .Z góry dziękuję.
(mój email: eufemia@op.pl)
Milka
niezarejestrowanyRozpaczliwie proszę o zdjęcia projektów ze zmianami, rozpoczętych realizacji na każdym etapie. Dlugo juz szukam projektu, czas mnie goni i wciaż jestem pełna obaw, bede wdzieczna na kazda pomoc.
Pozdrawiam i życze powodzenia w budowie :)
(mój email: olga.mila@gmail.com)
elwis55
niezarejestrowanyWitam .Czy ktoś buduje taki domek w lubelskim. proszę o zdjęcia . elwis55@o2.pl
Estera
niezarejestrowanyWitam, bardzo podoba mi się ten projekt. Czy mogłabym prosić o podesłanie zdjęć kogoś kto juz buduje dom wg tego projektu? Z góry dziękuje. Mój adres: e.fellmann@wp.pl
sylwia
niezarejestrowanyWitam czy ktoś buduje dom Dolnyßlasku.proszę o fotki domu .zoska30@onet.eu
tom
niezarejestrowanywitam. Bardzo proszę o zdjęcia i koszty budowy stanu surowego zamkniętego. Projekt super!!! nie wiem czy mnie stać?
(mój email: tomek1k@poczta.fm)