Autor
Dyskusja: Jestem zadowolony z Bursztyna Plus SZ
darencjo
niezarejestrowany
Projekt tego domu nabylem w 2016r.okolo wrzesnia.Za wersje w szkielecie w tym czasie musialem doplacic 1500zl ceny projektu murowanego,ale nie zaluje,poniewaz mam duze doswiadczenie w zamieszkiwaniu w domach szkieletowych i nigdy nie zamieszkalbym w,,bunkierku".
ania
niezarejestrowanyWITAM... czy moge prosic o zdjecia jezeli Pan posiada całego domu jak i w srodku?....darencjo?
darencjo.
niezarejestrowanyPani Aniu, oczywiście, że mogę przesłać zdjęcia, tylko proszę o email. Darencjo.
Nowyi
niezarejestrowanyWitam Pana czy mógłby Pan wysłać zdjęcia na emaila?
(mój email: Kamillo245@wp.pl)
pietrek
niezarejestrowanyDarencjo czy mógłbyś określić koszt budowy domu w technologii szkieletowej i jaka firma wykonała Twój dom ?
Kamila
niezarejestrowanyWitam , czy również mogę prosić o zdjęcia na adres k.szturomska@gmail.com
marta
niezarejestrowanyWitam serdecznie! Czy ja również mogłabym prosić o zdjęcia. Zakupiliśmy projekt tylko w wersji murowanej i chcielibyśmy zobaczyć jak Bursztyn prezentuje sie na żywo :):) z góry dziekuje :) mój email: martaoch91@gmail.com
MARCIN
niezarejestrowanyWitam. Bardzo proszę również o zdjęcia i koszt budowy. Bardzo mnie interesuje ten domek wersji szkieletowej. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
marcin-banach@o2.pl
Dawid
niezarejestrowanyWitam, jeżeli jest możliwość to również prosił bym o przesłanie zdjęć jak i również kosztu budowy w systemie szkieletowym na meila: lesiakdaiwd@gmail.com
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
DL
AdamK
niezarejestrowanyWitam. Ja tez posiadam ten projekt zaczynam na wiosne budowe, mialbym kilka pytan czy mozna prosic o kontakt ?? kozito5@wp.pl Pozdrawiam
Piotr
Witam moglbym prosić o zdjęcia na zewnatrz jak i w srodku? Oraz czy mógłbyś określić koszt budowy w wersji szkieletowej? Na adres e-mail : xxpiotrekxx95@gmail.com
Monika
niezarejestrowanyDzien dobry,
Ja rowniez bardzo prosze o zdjecia oraz koszt budowy domku szkieletowego.
Moj mail to m.ck@onet.pl
arturbrygidka
niezarejestrowanyProszę o zdjęcia z budowy oraz koszt w technologi szkieletowej mój e-mail arturbrygidka@gmail.com
monia
niezarejestrowanyDzień dobry. Czy mogę tez prosić o zdjęcia domu i informację o kosztach jakie Pan poniósł na budowę tego domu w wersji szkieletowej? (monika.gzella1997@wp.pl)
Elżbieta
niezarejestrowanyWitam,
Czy mogłabym dołaczyc się do innych i prosić o podanie ceny tego domu w wersji szkieletowej. Oraz może ma Pan sprawdzoną firmę, która budowała.
Pozdrawiam. Mój mail , elagadek@interia.eu
Konrad
niezarejestrowanyWitam też bym prosił o przesłanie zdjęć
konrad
niezarejestrowanykonrad_891@interia.pl
Wojtek
niezarejestrowanyDzien dobry, prosze o kosztorys budowy Bursztyna Plus Sz. Super byloby kilka zdjec z budowy oraz info jaka firma Panu budowala ten dom ?
Moj e-mailwojteksob@hotmail.com
Tomi
niezarejestrowanyWitam Mógłbym prosić o kosztorys budowy i ewentualne zdjęcia , bardzo proszę btomasz630@gmail.com
Viola
niezarejestrowanyWitam, jest szansa na zobaczenie realizacji? Można prosić o zdjęcia wnętrza na maila viola2013g@gmail.com?