Autor
Dyskusja: Zdjęcia z realizacji Sardynii VII
Radek
niezarejestrowany
Witam serdecznie. Bardzo podoba nam się projekt i jesteśmy zainteresowani jego zakupem jednak najpierw chcielibyśmy zobaczyć go na żywo. Moje pytanie brzmi, czy może ktoś z Państwa ma jakieś zdjęcia z realizacji tego projektu, bądź nawet zgodziłby się aby podjechać na budowę osobiście. Pochodzimy z woj kujawsko pomorskiego. Z góry dziękuje za Odpowiedź. Pozdrawiam Radek
Maja
niezarejestrowanyWitam,
my posiadamy taki projekt i za dwa tygodnie ruszamy z budową:)
Burmix
niezarejestrowanyWitam, Czy ktoś jest w trakcie budowy tego domu ? Bardzo proszę o kontakt.
Maja
niezarejestrowanyWitam, my właśnie budujemy ten dom ale z małymi zmianami.
Burmix
niezarejestrowanyMaja, bardzi proszę o maila w sprawie budowy tego domu na burmix@o2.pl. pozdrawiam
Ania
niezarejestrowanyWitamy, Jesteśmy już właścicielami projektu Sardynii i wiosną 2018 chcemy zaczynać budowę :) Bylibyśmy bardzo wdzięczni osobom które są już w trakcie lub po budowie, aby podzieliły się swoimi doświadczeniami :) Projekt jest fantastyczny, ale w praktyce wychodzą czasem różne niespodzianki ;) i właśnie o takie chcialam podpytać szczęśliwych posiadaczy Sardynki :) Czy mieliście jakieś problemy w trakcie budowy czy warto byłoby coś zmienić?
MARMALE
niezarejestrowanyNa tej stronie na FB można zobaczyć zdjęcie z realizacji Sardynii VII z drobnymi zmianami : https://www.facebook.com/budujtaniej/
Syla
niezarejestrowanyWitam zapraszamy na grupe na fb realizacje
https://www.facebook.com/groups/2446434218721762/?ref=share
Adam
niezarejestrowanyWitam, Tak się składa, że przed budową domu również szukałem zdjęć z realizacji Sardynia VII. Niestety nic nie znalazłem. Dlatego dla wszystkich chętnych zapraszam na mojego bloga - www.jaszczuriwiewiora.pl Opisujemy każdy etap prac, nasze pomysły i spostrzeżenia. Blog jest w 100% non profit, bez reklam. Dla miłośników projektu Sardynia VII. Pozdrawiam
Adam
niezarejestrowanyWitam,
Tak się składa, że przed budową domu również szukałem zdjęć z realizacji Sardynia VII. Niestety nic nie znalazłem.
Dlatego dla wszystkich chętnych zapraszam na mojego bloga - www.jaszczuriwiewiora.pl
Opisujemy każdy etap prac, nasze pomysły i spostrzeżenia.
Blog jest w 100% non profit, bez reklam. Dla miłośników projektu Sardynia VII.
Pozdrawiam