Autor
Dyskusja: moj domek
hubi
niezarejestrowanywitam czy ktos jest juz po wybudowaniu tego domku. Ja zaczynam i jestem na etapie scian i wienca. Jestem bardzo ciekaw jak wyglada na zywo juz zakonczony. Pozdrawiam wszystkich co stawiaja taki domek, prosze o jakies info. pozdrawiam Hubert ( kujawsko pomorskie )
Piotrek
niezarejestrowanyTak już mam wybudowany, w tym roku przeprowadzka.
robert
niezarejestrowany@Piotrek: Budowałeś systemem gosp? podasz jakieś szacunkowe koszta pod klucz?
Piotrek
niezarejestrowany@robert: Podaj maila to odpiszę.
Magdab
niezarejestrowany@hubi: Mieszkam w tym domu od dwóch lat. Ogólnie jest fajnie,. Jednak ze względu na to , ze to jest nasz pierwszy dom, nie dokonaliśmy zbyt wielu zmian w projekcie. A według mnie- projekt tego wymaga. Jednak na szczęście te które wprowadziliśmy do projektu okazały się uzasadnione. Największym mankamentem tego projektu jest brak" strefy dla rodziców" z osobną łazienką. Mimo iz powiększyliśmy ta druga łazienkę, to jednak to nie to samo, gdyby była własna. Ale poza tym, poszerzyliśmy hole, co daje wrażenie fajnej przestrzenni i doskonalimy jeszcze paru fajnych zmian. Pozdrawiam i życzę powodzenia!!
urszula268
niezarejestrowany@Piotrek: mam w planach budowe tego domu jestem ciekawa jak wygląda w srodku , jesli można prosze o kilka fotek. Dzięki
Anka007_a1
niezarejestrowany@Piotrek: Witam, a gdzie ten dom się znajduję w jakim województwie?? Czy jest szansa na odwiedziny??
Karol
niezarejestrowanyDzień dobry, poważnie rozważamy właśnie ten projekt i chciałbym zadać kilka pytań. Czy jest możliwość krótkiej rozmowy telefonicznej z Panem? Nie chciałbym zostawiać numeru w formie ogólnodostępnej. Mógłbym prosić o kontakt na karol.oeliks@gmail.com ? Dziękuję serdecznie
Studio Atrium
Witam,
Jasne, już wysłałem maila kontaktowego.