Autor
Dyskusja: Aurora Maxi - prośba o zdjęcia
Marcin
niezarejestrowany
Witam czy ktoś z budujących ukończył juz projekt i posiada Zdjęcia oraz realne dane o kosztach budowy. Byl bym bardzo wdzięczny pozdrawiam.
Madzik
niezarejestrowanyProszę o e-mail wyślę parę zdjęć
stas
niezarejestrowanyTeż jestem zainteresowany.
Madzik
niezarejestrowanyProszę Pana " Staś" o e-mail to prześlę kilka zdjęć.
stas
niezarejestrowanystas239@wp.pl wirtualna polska
lukasz
niezarejestrowanywitam też bardzo zależy mi na kilku zdjeciach i lokalizacji budowy może mogłbym podjechac :) lukaszbabiarz1987@gmail.com
pozdrawiam
Krzysztof
Witam. Też prosił bym o podesłanie zdjęć z realizacji projektu Aurora Maxi. email: kielb.orion@gmail.com
Igor
niezarejestrowanyJeśli mogę to również proszę o zdjęcia. Zaczynam realizację projektu za miesiąc. Igordybowski@wp.pl
Dominik
niezarejestrowanyjeżeli to nie problem, również proszę o zdjęcia i informacje o kosztach; firek99@wp.pl
Lukas
niezarejestrowanyJeśli to nie problem proszę tez o zdjęcia jadj-portal@wp.pl
Agnes
niezarejestrowanyWitam ja dopiero zaczelam budowe tego domu a ktos ma juz zrobiony gotowy mile widziane zdjecie pozdrawiam
Zenek
Dołączam się do prośby o zdjęcia, ewentualnie przybliżone koszty.
zenonbyk@gmail.com
Dorota
niezarejestrowanyBędziemy zaczynać budowę tego domku i bardzo prosiłabym użytkownika "Madzik" o przesłanie kilku zdjęć i kosztow jsli to mozliwe:)
na email dorciaccc@interia.pl
Igor
niezarejestrowanyJesteśmy w trakcie budowy. Aktualnie stan surowy zamknięty. Kilka zmian w projekcie. W razie pytań proszę o kontakt mailowy igordybowski@wp.pl
Monika
niezarejestrowanyCzy mogę prosić także o zdjęcia i przybliżone koszty budowy. mój mail monika.gucwa@interia.pl
rabb1986
niezarejestrowanyJa również poproszę o zdjęcia. krol.maciej1986@gmail.com
Rory
niezarejestrowanyNapisz mail to ci przesle pare fotek
Marcin
niezarejestrowanyJeśli to nie problem to również proszę o kilka zdjęć - johnynec@gmail.com
Darek
niezarejestrowanyWitam także jestem zainteresowany .Proszę jeśli można dane i zdjęcia przesłać na adres phoenix5550@op.pl z góry dziękuje.
wienio
niezarejestrowanywitam tez chcialbym kilka zdjec z zakonczonej budowy i jakis kosztprys. wienioz29@gmail.com