Autor
Dyskusja: Ibis II - prośba o zdjęcia i koszty
pablo
niezarejestrowany
Witam. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wysłanie na maila zdjęć z realizacji projektu do osób, które już wybudowały dom. Projekt już kupiłem i jestem w trakcie załatwiania wszelkich pozwoleń na budowę i to jeszcze taki, etap gdzie można się czym zainspirować i wprowadzić jakiekolwiek zmiany.
(mój email: jadczyk.pawel2@gmail.com)
Kasia
niezarejestrowanyWitam, planujemy kupić ten projekt. Czy mogę prosić o zdjęcia projektu w trakcie realizacji? Jeżeli jest możliwość chcielibyśmy obejrzeć dom na "żywo". Mieszkamy około 70 km od Poznania. 100 km od Wrocławia. Pozdrawiam :-)
(mój email: kjj91@wp.pl)
Karola
niezarejestrowanyWitam jesteśmy w trakcie budowy domu czy moglibyśmy prosić o zdjęcia w środku po wybudowaniu na w/w meila??
Pioter 88
niezarejestrowanyProsilbym o fotki z budowy. Jestesmy na 99 % zdecydowani na ten projekt. Pozdrawiam
(mój email: elkr8@wp.pl)
Borys
niezarejestrowanyJeżeli ktoś buduje lub ma wybudowany taki domek, proszę o zdjęcia na adres: boryspol@interia.pl
Paweł
niezarejestrowanyWitam, Zastanawiamy się cały czas nad kupnem tego projektu. Czy może ktoś podesłać fotki z urządzonej łazienki. Zastanawiam czy się czy 6m2 na łazienkę z prysznicem, wanną i dwiema umywalkami nie jest za małym metrażem. Proszę o fotki jak sobie z tym poradziliście.
(mój email: pawel@elsett.com.pl)
Ela
niezarejestrowanyWitam, proszę o zdjęcia urządzonego środka (zwłaszcza salon, kuchnia, łazienki) na maila elewatorek@wp.pl Z góry bardzo dziękuję:)
Robert
niezarejestrowanyWitam wszystkich Jaki wyszedł wam koszt w stanie deweloperskim brutto? Jest to zbliżony koszt do tego co piszą na stronie? Zastanawiam się nad tym projektem i jestem ciekaw jak mniej więcej kalkulują się koszty. Można pisać na priv robcich@interia.pl. Dzięki za odpowiedź
(mój email: robcich@interia.pl)
Jacek 40
niezarejestrowanyWitam wszystkich zainteresowanych projektem ibis 2 czy jest ktoś kto buduje domek w zachodniopomorskim lub ma jakieś fotki z budowy
(mój email: Hladuniuk2@onet.eu)
Gracjan Plata
podbijam:
gracjan.plata@op.pl
Aneta
niezarejestrowanyWitam jestem w trakcie łatwienia papierów, chętnie zobaczyłabym budynek w realu, czy ktoś w okolicach lubelskiego postawil taki domek i zgodziłby się pokazać, z góry dziękuję, e-mail salsa12.11.2006@wp.pl
Miki
niezarejestrowanyCzy ktoś buduje lub ma już postawiony ten dom na terenie Śląska lub w odległości 100 - 200km. Jeśli byłaby możliwość zobaczyć to proszę o kontakt wrzosek29@interia.pl
Michał Maślaniec
niezarejestrowanyWitam redakcję! Czy istnieje możliwość przesłania dodaktowych materiałów na e-mail, zestawienie materiałów i wizualizację wnętrz? Dziękuję i pozdrawiam! Czy ktoś z Państwa budował ten dom i czy byli by Państwo chętni podzielić sie opinią i ewentualną wyceną budowy takiego domu w praktyce, zdjęcia również były by pomocne ;)! Pozdrawiam!
(mój email: michal.maslanie@gmail.com)
Rafal
niezarejestrowanyChętnie zobacze zdj budowy oraz gotowego obiektu, zarówno wewnątrz jak i zewnatrz rafal.zytkowski@gmx.de
Aneta
Bardzo proszę o zdjęcia domku. Jestem zdecydowana na 100% jednak brakuje mi tej kropeczki. Mój email anetulka_nadwa@o2.pl