Autor
Dyskusja: Zmiany w projekcie Aurora Maxi
Igor
niezarejestrowany
Dobry wieczór, bardzo podoba mi się ten projekt. Chciałem zapytać czy istnieje możliwość wprowadzenia zmian polegających na:
1. Zwiększeniu okna w kuchni albo zastosowania rozwiązania okiennego w kuchni jak w projekcie Minorka,
2. Zwiększenia okna w łazience,
3. Powiększenia w.c, tak by zmieścił się w nim prysznic,
4. Zastosowania w sypialni nr 6 okna typu drzwi balkonowe,
Dodatkowo chciałem zapytać jakiego typu ogrzewanie (piec) przewiduje projekt? W projekcie nie przewidziano pralni, zatem czy miejsce na pralkę znajduję się w kotłowni? Dziękuję za informacje
Studio Atrium
Witam,
Cieszymy się, że projekt się Panu podoba.
Nie ma przeciwwskazań do wprowadzenia opisanych przez Pana zmian. Tego typu modyfikacje może wykonać lokalny projektant na etapie adaptacji do warunków miejscowych. Z naszej strony wydamy pisemną zgodę na zmiany.
Źródlem ciepła jest kociol gazowy zainstalowany w kotłowni, w której również przewidziano miejsce na pralkę.
Igor
niezarejestrowanyDziękuję za poniższe informacje. A czy istnieje możliwość zmiany źródła ciepła na piec na paliwo stałe lub olejowe albo pompę ciepla jeśli lokalne warunki nie przewidują sieci gazowej?
Studio Atrium
Tak, można zmienić źródło ciepła. Takie zmiany również wprowada architekt adaptujący.
Arti75
Witam, a czy macie jakieś fotki tego projektu już gotowego w realu?? Jeśli tak to bardzo bym poprosił o podesłanie. arti75s@wp.pl