Autor
Dyskusja: michał
nowożeńcy
niezarejestrowanymy również będziemy ruszać z budową na wiosne, może już ktoś jest po budowie???? pochwalcie się :)
Ecomarek
niezarejestrowany@nowożeńcy: gratuluję wyboru. To mój TOP na tę chwilę po długich poszukiwaniach. Muszę się jeszcze więcej dowiedzieć o tych rozwiązaniach jak np. dach - koszt w porównaniu z dachówką i inne. Jak możecie podzielcie się kontaktem i info gdzie powstanie wasze cudo.
nowożeńcy
niezarejestrowany@Ecomarek: my już mamy ławy wylane. Budowlańcy mieli od poniedziałku stawiać bloczki fundamentowe no ale zima zaskoczyła. Jeśli chodzi o dach to my kładziemy dachówkę. Typ tego dachu w projekcie jest bardzo trudnym dachem do położenia ponieważ trzeba naginać blachę bezpośrednio na dachu a tego nie każdy chce się podjąć. Budowa w zachodniopomorskim.
Ecomarek
niezarejestrowany@nowożeńcy: My jeszcze uzgadniamy zmiany w projekcie. Też zdecydowanie przerabiamy na dachówkę plus inne zmiany.
Ponieważ nie znalazłem osób które budują taki domek, możecie podzielić się kontaktem do siebie i bieżącymi fotkami z budowy na email ecomarek@o2.pl Mam jeszcze kilka wątpliwości i dobrze byłoby popytać. Pzdr
Ecomarek
niezarejestrowany@nowożeńcy: My właśnie będziemy zlecać projekt do przeprojektowania w kilku szczegółach. Nie znalazłem osób które budują ten domek, dlatego prosiłbym o przesłanie kontaktu na e-mail ecomarek#o2.pl, bo warto konsultować się aby nie popełniać tych samych błedów. Jak tylko zrobicie postepy z budową proszę o przesłanie fotek, albo podanie adresu forum jeśli umieszczacie gdzieś swoje wpisy. Życzę powodzenia i szybkiej wiosny, aby prace mogły ruszyć jak najszybciej.
młodzi
niezarejestrowanyhej. My również wybraliśmy ten projekt. Oczywiście przeróbki zrobione. Jesteśmy już na etapie robienia stropu. Pozdrawiam