Autor
Dyskusja: Kos o mniejszej powierzchni
Wiziooo
niezarejestrowany
Witam jestem zainteresowana zakupem projektu Kos. Zależałoby mi jednak na zmniejszeniu jego powierzchni do takiej jak w projekcie Pliszka tj ok. 100m2. Co w porównaniu do projektu Kos jest mniejsze w projekcie Pliszka? Proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków obu projektów i stolarki okiennej. Mam pytanie czy gromadzą Państwo może zdjęcia państwa Klientów z realizacji projektu?
Monika tvn
niezarejestrowanyJeśli ktoś posiada zdjęcia z realizacji bardzo proszę o kontakt mail monika.tomasik.prv@gmail.com
Studio Atrium
Witam,
projekty Kos i Pliszka są wykonane na podobnym rzucie, z tym że w Kosie kotłownię zaprojektowano poza główną bryłą budynku, w części garażowej natomiast w Pliszce zarówno kotłownia jak i częściowo garaż znajdują się w bryle głównej budynku.
Aktualnie przygotowujemy nową koncepcję Kosa o powierzchni do 100m2, którą chcielibyśmy wkrótce opublikować.
Proszę o podanie e-maila, abyśmy mogli wysłać Pani rysunki poglądowe i kosztorys.
Wszystkie zdjęcia z realizacji jakie posiadamy są naszej stronie internetowej w dziale "Realizacje".
Monika tvn
niezarejestrowanyMoj mail monika.tomasik.prv@gmail.com
Studio Atrium
Witam,
rysunki wysłaliśmy na e-maila.
July
niezarejestrowanyDzień dobry, czy już mają Państwo projekt KOS do 100m?
Studio Atrium
Witam,
Jest ale w fazie koncepcyjnej, na dokumentację techniczną trzeba będzie poczekać: