Autor
Dyskusja: Domek
Mikołaj
niezarejestrowany
Mam pytani interesuje nie właśnie ten projekt domu . Czy ktoś zakupił ten projekt i rozpoczął budowę interesuje mnie jak wygląda w rzeczywisty rozkład pomieszczeń.
Beverlianka
niezarejestrowanyU nas już domek stoi. Mozna przyjechać i zobaczyć;) woj. lubelskie
Dolly
niezarejestrowany@Beverlianka: Ja też jestem w trakcie budowy Beverly, ale pewnie skończę go za rok. Rozkład jednak zmodyfikowałam i mam trochę mniejszy salon, ale dwa pokoje dla córek po zachodniej stronie, na miejscu małego pokoju od północy będzie łazienka, a w kuchni spiżarnia- wszystkie te zmiany wzbogaciły mój dom i czekam na niego z utęsknieniem.
Dolly
niezarejestrowany@Beverlianka: a jest szansa, żeby zobaczyć zdjęcie/zdjęcia Twojego domu gdzieś w necie?
Beverlianka
niezarejestrowany@Dolly: Witam;) mamy dosyć dużo zdjęć, jeśli poda mi Pani swój adres mailowy z przyjemnością prześlę zdjęcia domku;)
Dolly
niezarejestrowany@Beverlianka: mój mail to wasyles@op.pl. Dziękuję za chęć pokazania swojej Beverly :-).
HemiG
niezarejestrowanyA czy i my moglibyśmy prosić o zdjęcia na: hemigmt@gmail.com. Bardzo podoba nam się ten projekt i jesteśmy szalenie ciekawi realizacji. Dziękuję.