Autor
Dyskusja: Boston II
Angelika
Witam czy ktoß z Państwa buduje ten dom i mógłby wysłać kilka zdjęc w środku domu? Ewentualnie podać koszty budowy? Np na maila?
justyna96@poczta.onet.eu
niezarejestrowanyJa również jestem zainteresowana zdjęciami na priv., (justna96@poczta.onet.eu) jak się uda zaczniemy budowę na jesień. My mamy doprojektowane podpiwniczenie pod 1/3 domu
Kamil
niezarejestrowanyBuduję, proszę podać maila to podeślę.
Angelika
angelikasz2@op.pl poproszę o zdjęcia na maila. Jaki region Polski?
angelika
niezarejestrowanyPanie Kamilu czy mogę prosić o więcej info dotyczące projektu Boston na maila? angelikasz2@op.pl
Konstancja
niezarejestrowanyWitam, Jeśli to możliwe również poproszę o zdjęcia wnętrza domu.
Pozdrawiam
Natalia
niezarejestrowanyWitam. Także bym prosiła o informacje i zdjęcia z budowy. natalia.pow@gmail.com
Pozdrawiam
Dominik911
niezarejestrowanywitam, jestem zainteresowany projektem, proszę o informację oraz zdjęcia Dominik.wrona00@gmail.com
wiola
niezarejestrowanyWitam
Właśnie kupiłam projekt domu Boston II 2389 z garażem jednostanowiskowym, czy ktoś już ten dom i może podzielić się zdjęciami oraz uwagami z góry dziękuję
Mateusz
niezarejestrowanyWitam, również jestem zainteresowany tym projektem. Czy może Pan Kamil, bądź ktoś inny odzywał się ze zdjęciami oraz kosztami? Proszę o kontakt - mateolazarri@gmail.com