Autor
Dyskusja: Buduję obecnie ten dom
Sławek S
niezarejestrowany
Dzień dobry, jestem w trakcie budowy tego domu w okolicy Warszawy. Obecnie są zamotowane okna i trwają prace elektryczne i hydrauliczne.
W projekcie dokonałem kilku drobnych zmian, ale naszym zdaniem dobrych (inaczej nie zdecydowalibyśmy sie na nie ;-)). Sam projekt jest dość wdzięczny do indywidualnych aranżacji, jednak raczej drogi.
Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia z obecnego stanu budowy lub porozmawiać o własnych spostrzeżeniach. Podaję swój numer telefonu:
663 914 526 Sławek
Magdalena
Witam, my również jesteśmy zainteresowani budowa tego domu. Bardzo proszę o przeslanie zdjec oraz listy wprowadzonych zmian i jeżeli można to jeszcze dotychczasowej wyceny kosztow, na adres e-mail: magdalena.bando@gmail.com
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Magdalena Mlostek
Marta Zioło
niezarejestrowanyWitam,
zamierzamy wybudować dom z projektu, czy mogłabym prosić o ogólny zarys, jakieś zdjęcia oraz koszty jakie Pan poniósł? Mail: martakoziorzebska@gmail.com
Pozdrawiam,
Marta Ziółkowska
Małgorzata
Dzień dobry, zamierzam budować kos 8. Jak widzę Pan już zbudował ten dom. Jaki był rzeczywisty koszt budowy i jakie zmiany Pan wprowadzał? Jeśli można jakieś zdjęcia to byłabym wdzięczna. Aha, jak z zapotrzebowaniem na energię cieplną?
M.K. Pozdrawiam