Autor
Dyskusja: Roberto
Ula
niezarejestrowanyWitam czy jest możliwość dokonania zmian w projekcie - mianowicie zależy mi na bardziej otwartej przestrzeni kuchni, oraz wypuszczenie dachu tak aby uzyskać większe zadaszenie tarasu.
Ula
niezarejestrowanyProjekt Aurora Maxi II Sz -salon i kuchnia super - ponieważ komin jest inaczej usytuowany - powierzchnia jednak tego domu jest dla mnie zbyt duża .
Studio Atrium
Witam,
istnieje możliwość zaprojektowania większego zadaszenia nad tarasem. Przykład takiego rozwiązania mamy w projekcie domu Aurora Maxi II Sz. Jeśli chodzi o kuchnię to jest ona w całości otwarta na pokój dzienny. Proszę o informację co ma Pani na myśli pisząc o bardziej otwartej przestrzeni?
Studio Atrium
Witam ponownie,
rozumiem, chodziło mi tylko o pokazanie jak może wyglądać zadaszony taras. Zmiana lokalizacji kominka w Roberto wymagałaby zaprojektowania dodatkowego komina. W tym momencie w ramach jednego komina mamy cztery kanały - dwa kanały spalinowe do kominka i pieca gazowego oraz dwa kanały wentylacyjne do kuchni i kotłowni.
Ula
niezarejestrowanyWitam. Jeszcze tylko zapytam - czy jest możliwe przeniesienie płyty grzewczej na inną ścianę w kuchni ?
Studio Atrium
Witam,
tak, może Pani zmienić układ poszczególnych urządzeń w kuchni. Tego typu modyfikacje nie wymagają zgody autora projektu.
Ula
niezarejestrowanyWitam
Proszę jeszcze o informację czy projekt Remik II i Remik Max są dostępne w wersji szkieletowej ?
Studio Atrium
Witam,
Póki co od ręki tylko Remik Max SZ:
https://www.studioatrium.pl/projekty-domow/Remik-max-sz,1351.html
Remik II możemy wykonać w cenie 4490zł,czas oczekiwania ok. 3 miesiące.
Ula
niezarejestrowanyProszę o przesłanie rzutu parteru z dokładnymi wymiarami.
Studio Atrium
Proszę o adres mailowy.