Autor
Dyskusja: Fajny domek
0v0
niezarejestrowany
Właśnie go buduję i praktycznie zostało mi tylko wykończenie . Troszkę zmodyfikowałem plany bo dobudowałem garaż z kotłownią /dach taki sam tylko lekko obniżony/ , minusem jest oczywiście łazienka bez okna ale za to w miejscu przeznaczonym pierwotnie na ogrzewanie centralne powstała mi druga łazienka lub pralnia , drzwi łącz to pomieszczenie z aneksem kuchennym zostały zamurowane . Dzięki ustawieniu i dużej ilości dużych okien od świtu do zmierzchu mam cały czas słońce w mieszkaniu . Zastanawiam się jeszcze nad dachem /jak na razie jest cały odeskowany/ blacho dachówka mnie nie satysfakcjonuje ,a na dachówkę jest za mały spad .. a tej blachy tytanowo-cynowej jeszcze nie widziałem .
justyna
niezarejestrowanyWitam czy mogę liczyć na kilka zdjęć domku i ewentulanie jakies informacjie dotyczące budowy, opinie, rady itp... Bardzo proszę o kontakt! Będę bardzo wdzięczna! E-maile: justyna.swiat@interia.pl
Bart
niezarejestrowanyWitam. Bardzo mnie interesuje ten domek właśnie z garazem czy może pan podpowiedzieć jak to się wszystko zgrało?
Dziekuje za odpowiedz
Rafał
niezarejestrowanyWitam właśnie jestem na etapie adaptacji.Drzwi w kuchni też likwiduję , powiększam kotłownię kosztem kominka (ogrzewanie będzie na paliwo stałe) no i dach 30%.Dokupiłem do tego garaż z24. 0v0 jeśli już prawie kończysz to na pewno masz dobre rady wynikające przy budowie np.czy zrobiłeś więźbę dachową jak w projekcie ?
Proszę jeśli to nie problem wyślij fotki jak to wyglądąda w realu.
Pozdrawiam a_wra@vp.pl
Ps.A jak koszty ?
Dorota K
niezarejestrowanyWitam,
Ovo, czy mogę prosić do Ciebie jakiś kontakt mail lub telefon. Chciałabym się podpytać o kilka rzeczy dotyczących budowy. Mój mail : dorotadolega.pw@wp.pl
Dorota K
niezarejestrowanyWitam,
Ovo, czy mogę prosić do Ciebie jakiś kontakt mail lub telefon. Chciałabym się podpytać o kilka rzeczy dotyczących budowy. Mój mail : dorotadolega.pw@wp.pl
Ricardo
niezarejestrowanyWitam właśnie będziemy budować ten domek czy jest możliwość ogladniecia na żywo pozdrawiam Ewa
Aga i Artur
niezarejestrowanyDzień dobry, my własnie zastanawiamy się nad budową , proszę nam powiedzieć czy była by szansa na zdjęcia prawdziwego domu lub obejrzenie go na żywo jeśli gdzieś nie daleko państwo jesteście Mińska Mazowieckiego ? :):):) Nie śmiem pytać ale myślę że państwo zrozumiecie bo tego się bardzo obawiamy jaki jest prawdziwy koszt wybudowania tego domu czy do 200 tyś jest szansa ? czy budowaliście państwo ekipą czy metodą gospodarczą ?
Bardzo prosimy o możliwość odpowiedzi będziemy bardzo wdzięczni za każdą wskazówkę :)
Agnieszka i Artur
Jacek
niezarejestrowanyWitam serdecznie. W lipcu startuję z budową ale będę wdzięczny za parę wskazówek. Dziękuję i pozdrawiam
Będę wdzięczny za parę realnych fotek. Pozdrawiam
Kasia
niezarejestrowanyJa również buduję tylko ricardo x zmieniłam strop na lany podniosłam 2 pustaki i zyskałam poddasze użytkowe na którym zrobiłam druga łazienkę bo ta na dole malutka zamurowalam też drzwi z kuchni do kotłowni zostawiłam tylko te z korytarza jest piękny nakryty blacha na rąbek To mega projekt